search
Tim Allen na jaren terug in iconische rol als de kerstman in nieuwe serie van Disney+
Series / Nieuws

Tim Allen na jaren terug in iconische rol als de kerstman in nieuwe serie van Disney+

De kerst laat nog even op zich wachten maar de kerstman komt er alvast aan.

Disney+ loopt alvast vooruit op de feestdagen met nieuwe beelden van de aankomende serie The Santa Clauses. Tim Allen kruipt weer in de rol van Scott Calvin die op zijn beurt weer in de rol kruipt van de kerstman. Na drie films waarin Tim Allen de hoofdrol speelde maakt hij nu zijn opwachting in een serie.

Het is inmiddels 28 jaar geleden sinds de eerste film uitkwam. Tim Allen speelde de rol van Scott Calvin, een doorsnee man die er per ongeluk voor zorgde dat de kerstman van het dak viel en in zijn plaats de taken van de kerstman overnam. De film bleek zodanig succesvol dat er twee vervolgfilms werden gemaakt. in 2002 kwam The Santa Clause 2 uit en in 2006 het meest recentelijke The Santa Clause 3.

Na 16 jaar weer terug
En nu zal hij dus wederom zijn opwachting maken in de nieuwe serie The Santa Clauses. In de serie staat Scott Calvin op het punt zijn 65e verjaardag te vieren wetende dat hij niet eeuwig de kerstman kan spelen. Hij merkt dat hij zijn oudere dagen beter kan besteden aan zijn familie en gaat op zoek naar een nieuwe kerstman.

Nieuwe personages zijn er als die van Simon Choski, gespeeld door acteur Kal Penn (House, Harold & Kumar Go to White Castle). Hij is een alleenstaande vader, productontwikkelaar en uitvinder van spellen die het roer omgooit en op reis gaat naar de noordpool samen met zijn dochter Grace die helemaal gek van kerstmis is.

De nieuwe serie The Santa Clauses komt 16 november uit op Disney+.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen