search
Geweldig nieuws voor 'The Witcher' seizoen 3
Series / Nieuws

Geweldig nieuws voor 'The Witcher' seizoen 3

Het filmen van The Witcher seizoen 3 is officieel afgerond, volgens bronnen van Netflix.

Het filmen van het derde seizoen van The Witcher zit erop. Het is nog onduidelijk wanneer de populaire Netflix-serie weer van start gaat.

Hoewel er dus nog geen officiƫle releasedatum is, kunnen we er gerust van uitgaan dat seizoen drie van de serie gewoon in 2023 verschijnt. Voorheen kwamen nieuwe The Witcher-seizoenen uit in het najaar, maar dat zou zomaar eerder kunnen zijn.

The Witcher seizoen 3
Bolu Ogun, de regisseur van de laatste twee afleveringen van The Witcher seizoen 3, bevestigde via haar Instagram-verhaal dat ze klaar zijn met filmen. Uitvoerend producent Steve Gaub deelde tevens een foto om hetzelfde nieuws te bevestigen.

In juli kwam de productie van The Witcher kort stil te liggen toen Geralt-acteur Henry Cavill positief testte voor het coronavirus. Tijdens de productie van het tweede seizoen had de crew van The Witcher ook al te kampen met problemen.

Post-productie van een serie duurt gemiddeld zes tot acht maanden, wat zou betekenen dat The Witcher seizoen 3 rond april/mei 2023 uitkomt. Maar zoals eerder gezegd verschijnt The Witcher traditioneel in het najaar, dus is het wellicht beter om niet te veel te speculeren over een releasedatum.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen