search
Eerste foto van Jude Law in 'Star Wars: Skeleton Crew'
Series / Nieuws

Eerste foto van Jude Law in 'Star Wars: Skeleton Crew'

Tijdens D23 Expo 2022 heeft Disney een eerste foto gedeeld van Star Wars: Skeleton Crew.

Nieuwe Star Wars-series verschijnen aan de lopende band. Geen schande als je daarom nog nooit eerder had gehoord van Skeleton Crew, een aankomende serie. Hier is alvast een foto.

Het filmen van het eerste seizoen van de Star Wars-serie Skeleton Crew zit er bijna op. Tijdens D23 Expo 2022 besloot Disney ons de eerste foto van de serie te laten zien.

Jude Law in Skeleton Crew
In de foto zien we het personage dat door acteur Jude Law gespeeld wordt. Hij staat voor een groep jonge personages waarvan we weten dat ze een hoofdrol gaan vervullen.

Skeleton Crew werd in mei op Star Wars-dag aangekondigd. Het verhaal gaat over een groep kinderen die verdwaald raken in het Star Wars-universum.

Het is de bedoeling dat Skeleton Crew een uniek perspectief biedt op het Star Wars-universum, wat de makers willen bereiken door kinderen in de hoofdrol te zetten. Dat zien we niet vaak in de franchise.

Veel weten we nog niet over de serie, want naast deze eerste foto hebben we alleen nog maar concept art gezien. Skeleton Crew moet ergens in 2023 verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen