search

Ons nieuws van maandag 12 september 2022

Recensie Apple TV+-serie 'Bad Sisters'
Recensie

Recensie Apple TV+-serie 'Bad Sisters'

Verrukkelijke Ierse remake van de Vlaamse serie Clan over vier zussen die hun zwager uit de weg willen ruimen.

Regie: Rebecca Gatward, Josephine Bornebusch, Dearbhla Walsh | Cast: Anne-Marie Duff (Grace), Sharon Horgan (Eva), Sarah Greene (Bibi), Eva Birthistle (Ursula), Eve Hewson (Becka), Claes Bang (John Paul), David McCormack (Matt Claffin), Brian Gleeson (Thomas Claffin), e.a. | Aleveringen: 10 | Speelduur: 49-58 minuten | Jaar: 2022

Door verbranding, verdrinking, bevriezing, oververhitting, verstikking, een natuurramp, een noodlottig ongeval, een kogel, een mes, vergiftiging of eigen toedoen; er zijn ontelbare manieren waarop de mens aan zijn einde kan komen. Een groot aantal voorbeelden, vaak van tragische aard, zagen we voorbijkomen in de weergaloos goede serie Six Feet Under. De mogelijkheden horen we ook langskomen in het nummer Who by Fire van Leonard Cohen. Laat dit nou weer het openingsnummer zijn in de Ierse tragikomische serie Bad Sisters, dit keer in een vertolking van de onnavolgbare PJ Harvey die met Tim Philips tekende voor de soundtrack.

Je kan het lot natuurlijk een handje helpen, door iemand eigenhandig naar de andere wereld te helpen. Zo willen de vier Ierse zussen Alleen Bibi, Ursula, Becka en Eva Garvey niets liever dan van hun zwager John Paul af. Ze noemen hem niet zonder reden 'the Prick', omdat ze allemaal wel kunnen meepraten over wat voor klootzak het is.

De half-Zweedse man drijft een wig tussen de zussen die al jong wees waren en dus een enorm sterke band hebben. Maar hij zit ook promoties in de weg, chanteert vreemdgangers, zorgt ervoor dat een buurtgenoot beschuldigd wordt van kindermisbruik en heeft er zelfs voor gezorgd dat een van de zussen een oog verloor. Bovendien is hij immens gevoelloos en slecht voor de vijfde zus, Grace.

Als kijker krijg je al snel net zo'n grote hekel aan JP, waardoor het niet lang duurt voor je vurig zit te hopen dat de moordplannen van de zussen zullen slagen. Helaas voor hen zijn ze door hun klunzigheid en (begrijpelijke) onervarenheid de slechtst denkbare moordenaressen. Dat het ze uiteindelijk toch lukt om hem dood te krijgen is al vanaf de eerste aflevering duidelijk, maar hoe precies is een mysterie dat met een enerverende combinatie van verleden en heden gedurende de tien afleveringen wordt ontrafeld.

Deze remake van de Vlaamse serie Clan, die veel ophef veroorzaakte omdat een van de moordpogingen deed denken aan de beruchte Kasteelmoord, begint vrij schematisch: in elke aflevering wordt er een zus onder de loep genomen en duidelijk gemaakt waarom ze een hekel aan haar zwager heeft, waardoor zich steeds weer een nieuwe zus bij het clubje moordplanners voegt. Deze introducties lijken noodzakelijk, maar zodra ze worden losgelaten wanneer de zussen 'op' zijn en er meer vrijheid komt in het verhaal, gaat de serie echt leven. Dit schept ook ruimte voor nieuwe invalshoeken.

Er speelt namelijk nog iets anders. JP's dood komt namelijk met een flinke som aan levensverzekering. Verzekeraars Thomas en Matt Claffin ("brothers from a different mother") hebben geen enkele zin om bijna een miljoen uit te keren en starten dus hun eigen onderzoek. Als ware politieagenten proberen ze met de kijker te achterhalen of de zussen inderdaad achter de dood zitten en zo ja, wie dan wel. Niet dat de vrouwen het nodig hebben, maar de halfbroers zorgen nog voor enig mannelijk tegenwicht.

Bad Sisters is door de imposante, prachtig in beeld gebrachte Ierse kust en het uitstekend op elkaar ingespeelde ensemble van kundige acteurs een waar kijkgenot. De mix van lichtvoetig drama, zwarte humor, amusante luchtigheden en zowel een whodunnit als een howdunnit is een schot in de roos. Het is dan ook zonde dat de laatste aflevering, met een wat voorspelbare twist, alle eindjes aan elkaar vastknoopt en weinig overlaat voor een tweede seizoen. Dat zou namelijk geen straf zijn. Hebben de Garvey-zussen niet nog ergens een andere aartsvijand rondlopen?Bad Sisters is te zien bij Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe trailer voor bizarre Marvel-serie
Series / Trailer

Nieuwe trailer voor bizarre Marvel-serie

Marvel gooit het over een andere boeg met Moon Girl and Devil Dinosaur.

Een nieuwe trailer voor Marvels Moon Girl and Devil Dinosaur is online geslopen. De nieuwe animatieserie is er een van Disney Branded Television. Bekijk hieronder de beelden!

In de serie horen we Diamond White als Lunella Lafayette en Fred Tatasciore als Devil Dinosaur. Opmerkelijk is dat Laurence Fishburne uitvoerend producent is van de serie én de stem verzorgt van The Beyonder.

Maanmeisje en Duiveldino
De nieuwe teaser-trailer is gevuld met dynamiek en 'Moon Girl Magic'. We zien hoe Lunella dienst doet als superheld in de Lower East Side van New York, maar ook hoe ze haar leven leidt als een 13-jarig supergenie dat een T-Rex als sidekick heeft.

De stemmencast van de animatie-serie bestaat verder uit namen als Alison Brie, Andy Cohen, Daveed Diggs, Jennifer Hudson, Maya Hawke, Method Man, Cobie Smulders en Wesley Snipes.

Moon Girl and Devil Dinosaur is vanaf 10 februari 2023 te zien via de Disney Channel en kort daarna te streamen via Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Hernieuwde interesse in 'The Crown' na overlijden koningin Elizabeth II
Series / Nieuws

Hernieuwde interesse in 'The Crown' na overlijden koningin Elizabeth II

Heel wat mensen zijn duidelijk (extra) nieuwsgierig geworden naar het lange leven van de koningin...

Het is natuurlijk zo dat de serie The Crown altijd wel heeft kunnen rekenen op heel wat interesse. Toch is de voorbije dagen gebleken dat de reeks in één klap terug heel wat extra populariteit heeft gekregen.

Het overlijden van de 96-jarige koningin Elisabeth II heeft niet alleen in het Verenigd Koninkrijk, maar ook daarbuiten heel wat losgemaakt. De koningin was dan ook erg geliefd. Bovendien lijkt het ernaar uit te zien dat ook heel wat mensen interesse hebben gekregen in haar rijk gevulde leven. Dat zorgde onder meer voor een boost in populariteit van de serie The Crown.

Populair
Niet alleen de koningin was populair, hetzelfde kan ook gezegd worden van The Crown. Het eerste seizoen verscheen in het jaar 2016, maar ondertussen staat de teller al op vier seizoenen. Het vijfde seizoen zou in principe deze herfst moeten verschijnen. Eerder raakte echter bekend dat de opnames van het nieuwe seizoen voorlopig uit respect waren stilgelegd. Of dat de lancering van het nieuwe seizoen in het gedrang brengt is voorlopig niet duidelijk.

Eveneens onduidelijk is wanneer de opnames terug hervat zullen worden. In tussentijd kunnen fans alle reeds verschenen seizoenen bekijken op Netflix en dat wordt blijkbaar bijzonder vlijtig gedaan...

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Aankomende Marvel-serie onthult iconische look grote schurk
Series / Nieuws

Aankomende Marvel-serie onthult iconische look grote schurk

Marvel heeft afgelopen weekend de look van een iconische schurk voor een nieuwe serie onthuld.

Vincent D'Onofrio keert terug als Kingpin in Marvel's nieuwe serie Echo. Fans vingen tijdens D23 Expo 2022 een eerste glimp.

Zaterdagavond kondigde Marvel van alles en nog wat aan tijdens D23 Expo 2022 van Disney. Naast Werewolf by Night en Captain America: New World Order kregen we ook voor het eerst de Kingpin te zien.

Kingpin keert terug in Echo
Online zijn de beelden helaas niet terug te vinden, maar de aanwezigen konden tijdens het panel van Disney zien hoe Kingpin zijn terugkeer maakt in Echo.

Dat is knap, want in de laatste minuten van Hawkeye zagen we hoe de schurk neergeschoten werd door niemand minder dan Echo, gespeeld door Alaqua Cox.

Heelhuids keert hij daarom ook niet terug. Fans zagen Kingpin met een ooglapje, net zoals in de onderstaande comic.

Verder liet Marvel weinig zien van de aankomende serie. Echo moet in 2023 verschijnen, hoewel een precieze releasedatum nog niet bekend is.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Geweldig nieuws voor 'The Witcher' seizoen 3
Series / Nieuws

Geweldig nieuws voor 'The Witcher' seizoen 3

Het filmen van The Witcher seizoen 3 is officieel afgerond, volgens bronnen van Netflix.

Het filmen van het derde seizoen van The Witcher zit erop. Het is nog onduidelijk wanneer de populaire Netflix-serie weer van start gaat.

Hoewel er dus nog geen officiële releasedatum is, kunnen we er gerust van uitgaan dat seizoen drie van de serie gewoon in 2023 verschijnt. Voorheen kwamen nieuwe The Witcher-seizoenen uit in het najaar, maar dat zou zomaar eerder kunnen zijn.

The Witcher seizoen 3
Bolu Ogun, de regisseur van de laatste twee afleveringen van The Witcher seizoen 3, bevestigde via haar Instagram-verhaal dat ze klaar zijn met filmen. Uitvoerend producent Steve Gaub deelde tevens een foto om hetzelfde nieuws te bevestigen.

In juli kwam de productie van The Witcher kort stil te liggen toen Geralt-acteur Henry Cavill positief testte voor het coronavirus. Tijdens de productie van het tweede seizoen had de crew van The Witcher ook al te kampen met problemen.

Post-productie van een serie duurt gemiddeld zes tot acht maanden, wat zou betekenen dat The Witcher seizoen 3 rond april/mei 2023 uitkomt. Maar zoals eerder gezegd verschijnt The Witcher traditioneel in het najaar, dus is het wellicht beter om niet te veel te speculeren over een releasedatum.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste foto van Jude Law in 'Star Wars: Skeleton Crew'
Series / Nieuws

Eerste foto van Jude Law in 'Star Wars: Skeleton Crew'

Tijdens D23 Expo 2022 heeft Disney een eerste foto gedeeld van Star Wars: Skeleton Crew.

Nieuwe Star Wars-series verschijnen aan de lopende band. Geen schande als je daarom nog nooit eerder had gehoord van Skeleton Crew, een aankomende serie. Hier is alvast een foto.

Het filmen van het eerste seizoen van de Star Wars-serie Skeleton Crew zit er bijna op. Tijdens D23 Expo 2022 besloot Disney ons de eerste foto van de serie te laten zien.

Jude Law in Skeleton Crew
In de foto zien we het personage dat door acteur Jude Law gespeeld wordt. Hij staat voor een groep jonge personages waarvan we weten dat ze een hoofdrol gaan vervullen.

Skeleton Crew werd in mei op Star Wars-dag aangekondigd. Het verhaal gaat over een groep kinderen die verdwaald raken in het Star Wars-universum.

Het is de bedoeling dat Skeleton Crew een uniek perspectief biedt op het Star Wars-universum, wat de makers willen bereiken door kinderen in de hoofdrol te zetten. Dat zien we niet vaak in de franchise.

Veel weten we nog niet over de serie, want naast deze eerste foto hebben we alleen nog maar concept art gezien. Skeleton Crew moet ergens in 2023 verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix voegt wel erg veel nieuws toe deze week
Series / Featured

Netflix voegt wel erg veel nieuws toe deze week

Netflix maakt er een mooie week van boordevol nieuwe series, hier de hele lijst.

Het is druk op Netflix deze week, met zeven nieuwe series. De highlight van de week is vermoedelijk het tweede seizoen van Fate: The Winx Saga.

VANAF 14 SEPTEMBER
The Lørenskog Disappearance: Als de vrouw van een miljardair verdwijnt, moet de Noorse politie de waarheid achterhalen tussen de hysterische pers en bedrieglijke informanten. Gebaseerd op feiten.

El Rey, Vicente Fernández: Van zijn nederige opkomst tot sterrendom. De Mexicaanse muzikant en icoon Vincente Fernández maakte een heel opvallend leven mee.

Heartbreak High: Een brandende muurschildering onthult de geheime relaties van iedereen op Hartley High. De maker, Amerie, moet als outcast met de gevolgen leven.

VANAF 16 SEPTEMBER
Santo: Twee agenten - één aan elke kant van de Atlantische Oceaan - gaan wanhopig op jacht naar een gemene internationale drugshandelaar van wie de identiteit nog altijd onbekend is.

Fate: The Winx Saga (seizoen 2): Deze tieners zijn vastbesloten om hun toverkrachten te perfectioneren. Op de magische kostschool Alfea leren ze omgaan met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke.

The Brave Ones: Een godin reïncarneert als mens om de dood van haar zus te wreken. Ze moet leren haar superkrachten te gebruiken om haar vijanden te verslaan en haar familie te redden.

Love Is Blind: After the Altar (seizoen 2): Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 3 nieuwe series wil je absoluut niet missen
Series / Featured

Deze 3 nieuwe series wil je absoluut niet missen

Netflix, Prime Video en HBO Max hebben deze week behoorlijk toffe nieuwe series.

Elke week verschijnen er tientallen nieuwe tv-series. Daarom is het soms moeilijk de bomen door het bos te zien.

Zoals we al enige tijd doen, helpen we je ook deze maandag weer door wat van het nieuwe aanbod uit te lichten. We zetten de drie aankomende grootste series voor je op een rij! Deze week hebben we titels van Netflix, Prime Video en HBO Max.

VANAF 16 SEPTEMBER OP NETFLIX
Fate: The Winx Saga (seizoen 2): Deze tieners zijn vastbesloten om hun toverkrachten te perfectioneren. Op de magische kostschool Alfea leren ze omgaan met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke.

VANAF 16 SEPTEMBER OP PRIME VIDEO
THE GRAND TOUR PRESENTS: A SCANDI FLICK: In hun eerste post-pandemische road trip trekken Jeremy, Richard en James naar de ijzige wildernis van de Scandinavische poolcirkel. Aan het stuur van hun drie favoriete rallyauto's beginnen de mannen aan een stormachtig avontuur langs onderzeeërbases uit de Koude Oorlog, racecircuits op bevroren meren, ongelukken en chaos in skioorden, terwijl ze hun zelfgebouwde huizen van de kust van Noorwegen naar de Russische grens slepen.

VANAF 17 SEPTEMBER OP HBO MAX
LOS ESPOOKYS (seizoen 2): In seizoen twee wordt de charismatische LOS ESPOOKYS-leider en bloedfanaat Renaldo (Bernardo Velasco) achtervolgd door een schoonheidswedstrijdkoningin, terwijl Úrsula (Cassandra Ciangherotti) een oude bekende inschakelt om de politieke status-quo uit te dagen. Úrsula's zus Tati (Ana Fabrega) is pasgetrouwd en probeert met alle goede bedoelingen vorm te geven aan haar nieuwe leven, terwijl ze weer een opdracht heeft aangenomen. Renaldo's onheilspellende beste vriend Andrés (Julio Torres) vraagt zich af wat zijn plek in deze wereld is, nadat hij zijn innerlijke demonen (letterlijk) in de ogen heeft gekeken. Ondertussen zoekt Uncle Tico (Fred Armisen) een nieuw levensdoel, nu zij carrière is ontspoord. Met in de hoofdrollen Ana Fabrega, Julio Torres, Cassandra Ciangherotti, Bernardo Velasco en Fred Armisen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is de grote schurk van 'Lord of the Rings: The Rings of Power'
Series / Nieuws

Dit is de grote schurk van 'Lord of the Rings: The Rings of Power'

Lord of the Rings: The Rings of Power lijkt nu zijn vijand onthuld te hebben.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Aflevering 3 van The Lord of the Rings: The Rings of Power lijkt een grote schurk onthuld te hebben: Adar, de mysterieuze heerser van de Orcs.

De eerste era eindigde met het verslaan van Morgoth. Alleen onthulde The Lord of the Rings: The Rings of Power nog dat de krachten van het kwaad daar rekening mee gehouden hadden. Er was een noodplan, voor het geval dat Morgoth ten val zou komen.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-schurk
Natuurlijk is Sauron de grote vijand. De figuur die uiteindelijk de ringen maakt en hoopt zo de elfen, dwergen en mensen te overheersen. Maar hij is voorlopig een vriendelijk figuur, iemand die Celebrimbor wist te verleiden.

Tot die tijd moet er een andere vijand zijn, en dat lijkt een Orc-leider te worden. Die is zo belangrijk dat de derde aflevering van The Lord of the Rings: The Rings of Power naar hem vernoemd is.

The Lord of the Rings: The Rings of Power heeft andere Orcs dan we misschien gewend zijn. Ze hebben duidelijk een samenleving met ene cultuur.

Adar schijnt een van de belangrijkste personages te zijn van de serie. Met een unieke naam, want het is een elfenwoord en betekent vader in een van de dialecten die Tolkien ontwikkelde.

Wellicht, als Adar inderdaad de 'vader' van de Orcs was, hielp hij Morgoth wel met hun schepping?Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix gaat mogelijk stoppen met bingen
Series / Nieuws

Netflix gaat mogelijk stoppen met bingen

Netflix wil het bingemodel gaan heroverwegen om meer abonnees aan zich te binden.

Het bingemodel is natuurlijk bekend geworden dankzij Netflix. Toen de streamingdienst nog praktisch de enige van significant belang was, kwamen series allemaal telkens in 1 klap online.

Netflix onderscheidde zichzelf van de concurrentie door het bingen mogelijk te maken. Kijkers waren massaal aan de streamingdienst gekluisterd als bijvoorbeeld op vrijdagavond weer een compleet nieuw seizoen te zien was van hun favoriete serie.

Einde aan het bingen?
Maar helaas is het niet alleen rozengeur en maneschijn voor Netflix. Vandaag blijkt dat het mogelijk zover komt dat het bingen helemaal afgeschaft wordt.

De toegenomen concurrentie van streamingdiensten als Disney+, HBO Max, Prime Video, Hulu, Apple TV+, Peacock en meer maken dat het Netflix niet meer zo voor de wind gaat als voorheen.

Netflix maakt daarom al enige wijzigingen door, zoals een nieuwe abonnementsvorm waarbij je minder betaalt en tegelijk advertenties krijgt.

En er gaat alsmaar meer geld naar nieuwe content. Maar om kijkers langer te binden aan zijn streamingdienst, overweegt Netflix volgens Puck News nu ook te stoppen met het bingen. Zo blijven mensen wekenlang gekluisterd aan een serie en zal de serie ook langer het nieuws domineren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Grootse fantasyserie Disney+ wordt echt een aanrader met deze trailer
Series / Trailer

Grootse fantasyserie Disney+ wordt echt een aanrader met deze trailer

Willow van Disney Plus ziet er behoorlijk goed uit in deze trailer voor de show.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het fantasygenre is groter dan ooit. Natuurlijk hebben we nu al series als House of the Dragon en Lord of the Rings: The Rings of Power. Maar Disney+ wil er ook aan meedoen.

Disney+ komt daarom met de serie Willow. Die borduurt voort op de gelijknamige film die in 1988 in de bioscoop verscheen. We zien straks weer de wereld van Willow Ufgood, Madmartigan en andere magische personages en wezens.

Willow-trailer
Warwick Davis is straks weer terug in de rol van Willow, samen met een cast van frisse nieuwe gezichten die het geheel gaan verkennen.

De Willow-serie wordt op 30 november gelanceerd op Disney+. En kreeg al een uitgebreide synopsis:

"Een epische fantasyserie met een moderne gevoeligheid die zich afspeelt in een betoverd land van adembenemende schoonheid. Willow heeft een diverse internationale cast, en betrokkenheid van Jonathan Kasdan, Ron Howard, Wendy Mericle, Kathleen Kennedy en Michelle Rejwan die dienst doen als uitvoerend producenten."

"Het verhaal begon met een aspirant-tovenaar uit een dorpje in Nelwyn en een babymeisje dat voorbestemd was om de rijken bij elkaar te brengen. Samen versloegen zij een kwaadaardige koningin en verbanden ze de krachten van het duister. In een wereld waarin brownies, tovenaars, trollen en andere magische wezens bloeien, gaat het avontuur door en moet een onwaarschijnlijke groep helden samenkomen op een gevaarlijke queeste om de wereld te redden."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer voor nieuwste 'Star Wars'-serie geeft je de rillingen
Series / Trailer

Trailer voor nieuwste 'Star Wars'-serie geeft je de rillingen

Star Wars Andor ziet er behoorlijk goed uit in deze nieuwe trailer van Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De rebellie begint in een nieuwe trailer voor Star Wars: Andor. Op 21 september worden maar liefst drie afleveringen gelanceerd van het twaalf afleveringen tellende eerste seizoen.

De beelden van Star Wars: Andor die zijn vrijgegeven tijdens Disneys D23 Expo laten zien dat Cassian Andor vijf jaar voor zijn missie met Jyn Erso, waarbij ze de plannen voor de Death Star moesten stelen, nog niet helemaal begonnen is als rebel tegen het keizerrijk.

Star Wars: Andor-trailer
Uiteindelijk is het wel de bedoeling dat we zien hoe Cassian een echte rebel wordt, en iemand is met de drijfveer om koste wat het kost, zelfs als zijn eigen leven de prijs is, het universum te bevrijden van het keizerrijk.

Dat juk zal natuurlijk uiteindelijk afgeworpen worden, al is Star Wars: Andor niet de serie die zal laten zien hoe precies.

In plaats daarvan draait deze straks twee seizoenen tellende serie duidelijk om de reis van Cassian Andor "die ontdekt hoe hij een verschil kan maken".

Volgens Disney+, waar Star Wars: Andor op te zien zal zijn, brengt de serie ons het verhaal van de net opkomende rebellie tegen het keizerrijk en "de wijze waarop volkeren en planeten betrokken raakten."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Law and Order' komt met mega-crossover
Series / Nieuws

'Law and Order' komt met mega-crossover

De Law and Order-franchise gaat helemaal uit zijn voegen barsten lijkt het.

NBC gaat deze week van start met een indrukwekkende Law & Order-crossover, tussen de series Law & Order, Law & Order: SVU en Law & Order: Organized Crime.

Fans van de Law & Order-franchise kijken er natuurlijk enorm naar uit. Deze maand is immers voor het eerst dat er zo'n evenement plaats vindt in de hele franchise. Later deze maand maken makers Rick Eid, Julie Martin en David Graziano dat mogelijk. En laat hen vandaag nou net nieuwe details onthuld hebben!

Law & Order-crossover
"De meeste crossovers die je ziet op netwerktelevisie zijn een soort overdrachten, waarbij de ene serie het overdraagt aan de andere, en die hetzelfde weer doet. Deze is veel meer geïntegreerd, waarbij de personages elk uur bij elkaar zijn op een geïntegreerde, naadloze manier," begon Eid.

Martin gaf wat context over de crossover. "Hoe ik het begrijp, is deze drie uur durende crossover iets dat een beetje op zichzelf staat, in tijd en plaats. En dus ook niet per se gekoppeld is aan ofwel onze laatste aflevering van vorig seizoen, of de eerste van dit seizoen."

De Law & Order-crossover staat volledig op zichzelf en brengt personages bij elkaar in een onderzoek naar illegale mensenhandel.

Law & Order keert op 22 september terug.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer voor must-see 'Star Wars'-serie 'Tales of the Jedi'
Series / Nieuws

Trailer voor must-see 'Star Wars'-serie 'Tales of the Jedi'

Disney heeft een trailer gedeeld van Tales of the Jedi, een aankomende Star Wars-serie.

Tales of the Jedi is een animatieserie van Star Wars, waarin we iedere aflevering een andere Jedi volgen. Hier is de eerste trailer!

Tales of the Jedi wordt gemaakt door de makers van The Clone Wars, de meest succesvolle Star Wars animatieserie tot nu toe. Tijdens het D23-evenement heeft Disney aangekondigd dat de serie in oktober van start gaat.

Tales of the Jedi-trailer
Tales of the Jedi is een animatieserie die is opgedeeld in zes afleveringen. Iedere aflevering behandelt een andere Jedi. In de trailer zien we de volgende Jedi onder andere voorbijkomen: Anakin Skywalker, Ahsoka Tano, Count Dooku, Qui-Gon Jinn, Yoda en Mace Windu.

Tales of the Jedi wordt gemaakt door Dave Filoni, de The Clone Wars-veteraan die momenteel ook aan The Mandalorian en andere Star Wars-projecten werkt.

Afleveringen worden geregisseerd door Charles Murray en Nathaniel Villanueva, met wie Feloni al eerder aan Star Wars heeft gewerkt. Ashley Eckstein keert terug voor Ahsoka's stem, terwijl Liam Neeson wederom Qui-Gon Jinn in zal spreken.

Tales of the Jedi verschijnt 26 oktober op Disney Plus.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.