search
Deze 3 razend populaire voltreffers zie je nu bij Netflix
Series / Netflix Kijktip

Deze 3 razend populaire voltreffers zie je nu bij Netflix

Deze drie razend populaire series mogen niet missen op jouw kijklijstje.

Netflix-abonnees zijn wereldwijd helemaal gek op deze drie topseries. Kijk zelf of jij warm wordt ervan met dit handige overzicht!

The Imperfects | Kijk nu! | 10 afleveringen
In deze dramaserie zit het drie twintigers niet mee. Na gentherapie veranderen ze allemaal onbedoeld in monsters. Woedend gaan ze op pad om de verantwoordelijke wetenschapper op te sporen en hem zijn daden te laten terugdraaien.

Tijdens hun zoektocht wordt het trio ondersteund door Sydney Burke, een briljante wetenschapper die haar fouten uit het verleden wil herstellen. Maar Dr. Alex Sarkov weigert om te stoppen met zijn gruwelijke experimenten om de volgende fase van de menselijke evolutie te bewerkstelligen.



Entrapped | Kijk nu! | 6 afleveringen
Dit vervolg op de succesvolle misdaadserie Trapped speelt zich twee jaar af na de gebeurtenissen uit seizoen 2. Politieagenten Andri en Hinrika worden ditmaal meegesleurd in de moordzaak omtrent de moord op een sektelid uit 2013.

In het ruige noorden van IJsland moeten ze de waarheid zien te onthullen, maar plots lijkt ook een motorbende een rol te spelen in dit grimmige verhaal.



Partner Track | Kijk nu! | 10 afleveringen
Het verhaal van de serie draait om Ingrid Yun, een jonge advocate met haar hoofd nog vol idealen. Haar passie om topadvocate te worden en haar morele kompas raken in de knel met elkaar zodra Ingrid over haar grenzen wordt geduwd.

Ze moet elke dag blijven vechten, en niet eens per se tegen de misdaad of het onrecht. Haar grootste vijand lijkt soms de gehele advocatenwereld van NYC te zijn, belichaamd door een elitair advocatenkantoor waar zij partner wil worden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen