Netflix verwacht tientallen miljoenen nieuwe abonnees met advertenties

Netflix denkt dat de goedkopere abonnementsvorm echt veel nieuwe mensen gaat trekken.

Jim Pedd, 15-09-2022 08:28

Netflix denkt dat er gouden bergen in het verschiet liggen als de advertenties eenmaal zijn toegevoegd.
In een artikel van de Wall Street Journal onthult Netflix een en ander over deze nieuwe gok. In november lijkt de nieuwe abonnementsvorm toegevoegd te worden. Netflix denkt dat het miljoenen nieuwe abonnees kan trekken: rond de 40 miljoen.

Netflix en abonnees
Lange tijd wilde Netflix er niet aan, maar inmiddels is de leiding overstag. Er komen advertenties voor mensen die een goedkoper abonnement willen. Dat zou rond de 7 dollar moeten kosten is het gerucht, al is dat niet officieel.

In ruil voor die lagere prijs, moeten mensen advertenties bekijken voor hun nieuwe aflevering van Stranger Things of Squid Game.

Inmiddels is de hele industrie de kant van advertenties als goedkope abonnementsvorm aan het drijven lijkt het. Ook Disney+ komt met zo'n variant en HBO Max heeft het al in de Verenigde Staten.

Daarom dat Reed Hastings zei: "Degenen die Netflix gevolgd hebben, weten dat ik tegen de complexiteit van adverteren ben geweest en een groot fan ben van de eenvoud van een abonnement. Maar hoewel ik er fan van ben, ben ik groter fan van keuze voor consumenten."

Bron: ComicBook

Lees meer over: Netflix, abonnees, Streamingdienst

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

'Everybody Loves Raymond'-ster in nieuwe serie

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in