search

Ons nieuws van donderdag 15 september 2022

'Brooklyn Nine-Nine'- sterren weer terug bij elkaar voor nieuwe serie op Comedy Central
Series / Nieuws

'Brooklyn Nine-Nine'- sterren weer terug bij elkaar voor nieuwe serie op Comedy Central

Jake & Amy hebben het blijkbaar niet lang zonder elkaar kunnen uithouden.

Nog niet zo heel lang geleden werd bekend dat de populaire komedieserie Brooklyn Nine-Nine ermee zou stoppen. Het allerlaatste seizoen is onlangs uitgekomen op Netflix. Maar nu is bekend dat sterren uit de serie Andy Samberg en Melissa Fumero weer bij elkaar komen in de nieuwe animatieserie Digman! van Comedy Central.

In de Verenigde Staten is het alweer een jaar geleden dat het vertraagde en laatste seizoen van Brooklyn Nine-Nine uitkwam. Andy Samberg, die de rol speelde van rechercheur Jake Peralta, zal voor een groot deel de afleveringen van de nieuwe serie schrijven en produceren. Neill Campbell wordt de 'showrunner' en was tevens ook maker van Brooklyn Nine-Nine.

Enorm coole archeologen
De nieuwe animatieserie zal zich afspelen in een wereld waar archeologen enorme bekendheden zijn en de coolste mensen van de wereld. Het idee kwam vanuit de herinnering als kind dat archeologen enorme rocksterren leken maar dat naarmate men ouder wordt dit beeld niet altijd waar was. De serie is gemaakt om in te spelen op het coole karakter van de archeoloog in de herinnering van het kind.

Andere sterren die hun stem zullen verlenen zijn Mithra Jouhari, Tim Robinson, Guz Khan, Tim Meadows en natuurlijk Melissa Fumero, die in Brooklyn Nine-Nine de rol van Amy Santiago speelde. Er wordt momenteel druk gewerkt aan de serie en zal in het begin van 2023 uitkomen op Comedy Central.

Eerst nog even herinneringen ophalen aan Jake & Amy? Kijk alle afleveringen van Brooklyn Nine-Nine op Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het afscheid van 'The Flash' wordt ontroerend
Series / Nieuws

Het afscheid van 'The Flash' wordt ontroerend

Het einde is in zicht voor 'The Flash' tot ontroering van de makers.

Het zijn negen jaren vol actie, drama en spektakel geweest voor kijkers en de makers van The Flash. Onlangs werd bekend dat na negen seizoenen de serie tot een eind komt. De makers van de serie komen met ontroerende ontboezeming, waaronder ster van de serie en hoofdrolspeler Grant Gustin en uitvoerend producent Eric Wallace.

Laatstgenoemde laat weten dat het een emotionele reis was vol met humor, liefde en spektakel in de afgelopen negen jaar waarin Central City van gevaar gered werd. Eric Wallace bedankt iedereen die zich heeft ingezet voor hun tijd, talent en liefde om de kijkers elke week weer te voorzien van deze prachtige serie.

Het echte sentiment komt nog
Grant Gustin, die de rol van Barry Allen/The Flash speelt, deelt in een post op Instagram dat het opnemen van het laatste seizoen van The Flash gaat beginnen. De uitgebreide en sentimentele bijschriften bewaart hij tot het einde van het seizoen. Maar hij uit in ieder geval zijn dankbaarheid voor deze reis en groei die hij ondervond door de jaren heen. Hij is vooral dankbaar voor iedereen die hem de kans gaf deze rol te spelen en de fans die week na week keken.

Televisienetwerk The CW heeft dus laten weten dat seizoen negen het laatste zal zijn van The Flash. Toevalligerwijs zal de laatste aflevering van seizoen negen uitgezonden worden op het moment dat de aankomende film The Flash gepland staat om in de bioscopen te verschijnen.

Tot die tijd kijk je alle afleveringen van The Flash op Netflix.

Bekijk op instagram





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'Star Wars'-serie brengt iconische figuren tot leven
Series / Nieuws

Nieuwe 'Star Wars'-serie brengt iconische figuren tot leven

De recente Andor-trailer laat zien dat de serie een iconische soort Clone Troopers tot leven brengt.

De meest recente en tevens laatste Andor-trailer werd onlangs getoond tijdens D23 Expo 2022. Het bevatte goed nieuws voor fans van onder andere The Bad Batch, door een bepaalde soort Clone Troopers te tonen.

We hebben het over de Phase II Clone Troopers, die nog niet eerder in live-action zijn verschenen. Echte Star Wars-fans zullen weten wat het verschil is tussen de eerste Clone Troopers en de latere varianten.

Phase II Clone Troopers
De Star Wars Clone Troopers uit de tijden van de Republic zijn namelijk anders dan de Stormtroopers van het Galactic Empire. Maar de verandering gebeurde niet van de een op de andere dag.

Dat zien we goed in Star Wars: The Bad Batch, een animatieserie die draait om het einde van de Republic, en de begin van het Empire. Andor speelt zich in dezelfde tijdsperiode af, dus is het logisch dat we de Phase II Clone Troopers ook in deze serie gaan zien.

Het harnas van de Phase II Clone Trooper ziet er net iets anders uit dan wat we gewend zijn uit de Star Wars-prequels, maar het is ook nog niet wat ze later worden in de originele Star Wars-trilogie.

Net als de tijd waarin ze leven, zijn de Troopers tijdens Andor echt in transitie. Andor trapt 21 september af op Disney Plus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt met grote onthulling over 'The Witcher'
Series / Nieuws

Netflix komt met grote onthulling over 'The Witcher'

Nu het filmen van The Witcher seizoen 3 afgerond is, is de crew klaar om over het aankomende spektakel te praten.

Het lijkt erop dat Netflix klaar is om grote onthullingen te doen tijdens het Tudum-festival dat volgende week plaatsvindt. Ook The Witcher staat op het menu!

Tudum is een platform van Netflix dat bestaat om het fandom van de series op de streamingdienst te vieren. Volgende week vindt er een globaal fan-evenement plaats van Tudum, waar ook The Witcher getoond gaat worden.

Grote onthulling The Witcher
Dat blijkt via de onderstaande Tweet van het The Witcher Twitter-kanaal. Nu de crew klaar is met filmen, zijn ze klaar om het over het aankomende derde seizoen van de serie te hebben.

"Het continent heeft een hoop om te onthullen tijdens Tudum..."



Wat dat precies allemaal betekent, is natuurlijk nog onduidelijk. We gaan het volgende week zien, tijdens het Tudum-festival.

Een releasedatum voor The Witcher is nog niet bekend. Onlangs rondde de crew het filmen van de serie af, waarna post-productie van start gaat. Dat duurt vaak zes tot negen maanden, dus halverwege 2023 zou The Witcher seizoen 3 al kunnen verschijnen.

Aangezien de vorige seizoenen in het najaar uitkwamen, is een eind 2023-release echter misschien wat realistischer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 3 razend populaire voltreffers zie je nu bij Netflix
Series / Netflix Kijktip

Deze 3 razend populaire voltreffers zie je nu bij Netflix

Deze drie razend populaire series mogen niet missen op jouw kijklijstje.

Netflix-abonnees zijn wereldwijd helemaal gek op deze drie topseries. Kijk zelf of jij warm wordt ervan met dit handige overzicht!

The Imperfects | Kijk nu! | 10 afleveringen
In deze dramaserie zit het drie twintigers niet mee. Na gentherapie veranderen ze allemaal onbedoeld in monsters. Woedend gaan ze op pad om de verantwoordelijke wetenschapper op te sporen en hem zijn daden te laten terugdraaien.

Tijdens hun zoektocht wordt het trio ondersteund door Sydney Burke, een briljante wetenschapper die haar fouten uit het verleden wil herstellen. Maar Dr. Alex Sarkov weigert om te stoppen met zijn gruwelijke experimenten om de volgende fase van de menselijke evolutie te bewerkstelligen.



Entrapped | Kijk nu! | 6 afleveringen
Dit vervolg op de succesvolle misdaadserie Trapped speelt zich twee jaar af na de gebeurtenissen uit seizoen 2. Politieagenten Andri en Hinrika worden ditmaal meegesleurd in de moordzaak omtrent de moord op een sektelid uit 2013.

In het ruige noorden van IJsland moeten ze de waarheid zien te onthullen, maar plots lijkt ook een motorbende een rol te spelen in dit grimmige verhaal.



Partner Track | Kijk nu! | 10 afleveringen
Het verhaal van de serie draait om Ingrid Yun, een jonge advocate met haar hoofd nog vol idealen. Haar passie om topadvocate te worden en haar morele kompas raken in de knel met elkaar zodra Ingrid over haar grenzen wordt geduwd.

Ze moet elke dag blijven vechten, en niet eens per se tegen de misdaad of het onrecht. Haar grootste vijand lijkt soms de gehele advocatenwereld van NYC te zijn, belichaamd door een elitair advocatenkantoor waar zij partner wil worden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix verwacht tientallen miljoenen nieuwe abonnees met advertenties
Series / Streaming-diensten

Netflix verwacht tientallen miljoenen nieuwe abonnees met advertenties

Netflix denkt dat de goedkopere abonnementsvorm echt veel nieuwe mensen gaat trekken.

Netflix denkt dat er gouden bergen in het verschiet liggen als de advertenties eenmaal zijn toegevoegd.

In een artikel van de Wall Street Journal onthult Netflix een en ander over deze nieuwe gok. In november lijkt de nieuwe abonnementsvorm toegevoegd te worden. Netflix denkt dat het miljoenen nieuwe abonnees kan trekken: rond de 40 miljoen.

Netflix en abonnees
Lange tijd wilde Netflix er niet aan, maar inmiddels is de leiding overstag. Er komen advertenties voor mensen die een goedkoper abonnement willen. Dat zou rond de 7 dollar moeten kosten is het gerucht, al is dat niet officieel.

In ruil voor die lagere prijs, moeten mensen advertenties bekijken voor hun nieuwe aflevering van Stranger Things of Squid Game.

Inmiddels is de hele industrie de kant van advertenties als goedkope abonnementsvorm aan het drijven lijkt het. Ook Disney+ komt met zo'n variant en HBO Max heeft het al in de Verenigde Staten.

Daarom dat Reed Hastings zei: "Degenen die Netflix gevolgd hebben, weten dat ik tegen de complexiteit van adverteren ben geweest en een groot fan ben van de eenvoud van een abonnement. Maar hoewel ik er fan van ben, ben ik groter fan van keuze voor consumenten."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead'-eindigt niet helemaal zoals je denkt
Series / Nieuws

'The Walking Dead'-eindigt niet helemaal zoals je denkt

The Walking Dead komt tot een einde en doet dat met een mooie teaser.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Walking Dead-producent Scott Gimple hint ernaar dat de finale van de serie een scène na de aftiteling krijgt.

De serie The Walking Dead ging in 2010 van start op AMC en is een van de meest populaire series van de televisiezender. We volgen een groep overlevenden na het begin van een zombie-apocalypse. De serie bevindt zich in zijn elfde en laatste seizoen en gaat richting het einde. Nog acht afleveringen te gaan!

The Walking Dead-einde
Na het einde van The Walking Dead volgen er nog meerdere spin-offs, waaronder The Walking Dead: Dead City met Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgan in de hoofdrollen.

The Walking Dead eindigt mogelijk met een scène na de aftiteling. Daar hint Gimple in elk geval naar in een interview over het einde van de serie tegenover EW.

"Zit er een scène na de aftiteling? Misschien wel. We zijn ergens mee bezig, dus wellicht. Eerlijk gezegd werken we op dit moment letterlijk aan een paar dingen. Dus er zijn een paar dingen te gaan."

The Walking Dead eindigt dit jaar nog met acht afleveringen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix maakt van de rest van september een briljante maand
Series / Featured

Netflix maakt van de rest van september een briljante maand

Er wordt nog heel wat nieuws toegevoegd aan het aanbod van Netflix de komende dagen.

Netflix maakt van september een vrij extreme seriemaand. Vandaag zetten we nog de rest van de series die je mag verwachten op een rij.

VANAF 16 SEPTEMBER
Santo: Twee agenten - één aan elke kant van de Atlantische Oceaan - gaan wanhopig op jacht naar een gemene internationale drugshandelaar van wie de identiteit nog altijd onbekend is.

Fate: The Winx Saga (seizoen 2): Deze tieners zijn vastbesloten om hun toverkrachten te perfectioneren. Op de magische kostschool Alfea leren ze omgaan met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke.

The Brave Ones: Een godin reïncarneert als mens om de dood van haar zus te wreken. Ze moet leren haar superkrachten te gebruiken om haar vijanden te verslaan en haar familie te redden.

Love Is Blind: After the Altar (seizoen 2): Nick en Vanessa Lachey presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten.

VANAF 21 SEPTEMBER
Iron Chef Mexico: In deze kookwedstrijd neemt aanstormend talent het op tegen drie van de beste Mexicaanse chef-koks om de mythische katana en de titel Legendary Chef te winnen.

Designing Miami: Voor Ray en Eilyn Jimenez, is het huwelijk en bedrijf een perfecte match. Ze herstijlen huizen voor rijke klantne in Miami.

VANAF 22 SEPTEMBER
Snabba Cash (seizoen 2): De levens van een ambitieuze zakenvrouw, een charmant bendelid en een tiener met problemen botsen tijdens een wanhopige en sinistere zoektocht naar rijkdom.

Thai Cave Rescue: Een team Thaise voetballertjes en hun assistent-coach raken gevangen in de Tham Luang-grot. Ze worden door een wereldwijde reddingspoging uit hun penibele situatie bevrijd.

VANAF 23 SEPTEMBER
The Girls at the Back: Nadat een van hen kanker blijkt te hebben, storten vijf vriendinnen zich tijdens hun jaarlijkse vakantie op de dingen die ze absoluut nog willen doen.

Jamtara - Sabka Number Ayega (seizoen 2): Een groepje jonge mannen heeft een lucratieve phishing-operatie, tot een corrupte politicus mee wil doen en een agent ertegen wil vechten.

VANAF 24 SEPTEMBER
Dynasty (seizoen 5): De Carringtons en Colby's vechten om het zeggenschap over hun fortuin en hun kinderen in deze eigentijdse remake van de klassieke primetime-soap.

VANAF 28 SEPTEMBER
Inside the World's Toughest Prisons (seizoen 6): Onderzoeksjournalisten laten zich vrijwillig opsluiten in de gewelddadigste gevangenissen ter wereld, waar intimidatie en wreedheid heersen.

Too Hot to Handle: Brazil (seizoen 2): Supersexy, jonge Brazilianen ontmoeten elkaar in een droomresort aan het strand. Ze kunnen 500.000 real winnen, maar dan moeten ze wel van elkaar afblijven.

VANAF 29 SEPTEMBER
The Empress: Als de rebelse Elisabeth verliefd wordt op keizer Frans en zijn onverwachte bruid wordt, komt zij terecht in een wereld van intriges en spanningen aan het Weense hof.

VANAF 30 SEPTEMBER
Floor is Lava (seizoen 3): Teams nemen het tegen elkaar op in kamers vol met lava. Ze springen van stoelen, hangen aan gordijnen en slingeren aan kroonluchters. Nee, serieus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze spannende serie domineert Netflix Top 10
Series / Netflix Kijktip

Deze spannende serie domineert Netflix Top 10

Met deze controversiële serie is Netflix weer een goudmijn rijker.

Een gigolo die verliefd wordt op zijn klant; dat kan bijna niet goed aflopen. In de Mexicaans-Argentijnse miniserie Diario de un Gigoló gebeurt het, en Netflix Nederland smult ervan. Deze week is de nieuwe serie namelijk de Top 10 in geschoten.

In de Spaanstalige serie kan Emanuel (Jesús Castro) een puntje zuigen aan zijn carrière als mannelijke escort. Als playboy voor rijke dames lijkt hij het gemaakt te hebben, maar eigenlijk zit hij behoorlijk onder de plak bij zijn vrouwelijke pooier Minou.

Op een dag stort zijn zorgvuldig geconstrueerde wereld ineen wanneer hij Julia moet verleiden, de dochter van een stamgast. Hij wordt verliefd, en dat leidt tot desastreuze situaties, bomvol wrok, verraad en uiteraard een hoop gemeenschap.

Diary of a Gigolo in de top 10
Nederland lijkt dol te zijn op Emanuel, aangezien de serie pas net online staat en toch al hoog scoort. Nu is de serie namelijk al te vinden in de Nederlandse Top 10.

Ontdek zelf of de serie wat voor jou is bij Netflix, of bekijk hieronder de trailer om met Emanuel kennis te maken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.