Nieuwe 'Star Wars'-serie brengt iconische figuren tot leven

Nieuwe 'Star Wars'-serie brengt iconen tot leven

De recente Andor-trailer laat zien dat de serie een iconische soort Clone Troopers tot leven brengt.

Niels Arts, 15 september 2022 om 11:43

De meest recente en tevens laatste Andor-trailer werd onlangs getoond tijdens D23 Expo 2022. Het bevatte goed nieuws voor fans van onder andere The Bad Batch, door een bepaalde soort Clone Troopers te tonen.
We hebben het over de Phase II Clone Troopers, die nog niet eerder in live-action zijn verschenen. Echte Star Wars-fans zullen weten wat het verschil is tussen de eerste Clone Troopers en de latere varianten.

Phase II Clone Troopers
De Star Wars Clone Troopers uit de tijden van de Republic zijn namelijk anders dan de Stormtroopers van het Galactic Empire. Maar de verandering gebeurde niet van de een op de andere dag.

Dat zien we goed in Star Wars: The Bad Batch, een animatieserie die draait om het einde van de Republic, en de begin van het Empire. Andor speelt zich in dezelfde tijdsperiode af, dus is het logisch dat we de Phase II Clone Troopers ook in deze serie gaan zien.

Het harnas van de Phase II Clone Trooper ziet er net iets anders uit dan wat we gewend zijn uit de Star Wars-prequels, maar het is ook nog niet wat ze later worden in de originele Star Wars-trilogie.

Net als de tijd waarin ze leven, zijn de Troopers tijdens Andor echt in transitie. Andor trapt 21 september af op Disney Plus.

Bron: Comic Book

Lees meer over: Andor, Star Wars, Clone Troopers, Disney Plus

Populair nieuws