search
Het afscheid van 'The Flash' wordt ontroerend
Series / Nieuws

Het afscheid van 'The Flash' wordt ontroerend

Het einde is in zicht voor 'The Flash' tot ontroering van de makers.

Het zijn negen jaren vol actie, drama en spektakel geweest voor kijkers en de makers van The Flash. Onlangs werd bekend dat na negen seizoenen de serie tot een eind komt. De makers van de serie komen met ontroerende ontboezeming, waaronder ster van de serie en hoofdrolspeler Grant Gustin en uitvoerend producent Eric Wallace.

Laatstgenoemde laat weten dat het een emotionele reis was vol met humor, liefde en spektakel in de afgelopen negen jaar waarin Central City van gevaar gered werd. Eric Wallace bedankt iedereen die zich heeft ingezet voor hun tijd, talent en liefde om de kijkers elke week weer te voorzien van deze prachtige serie.

Het echte sentiment komt nog
Grant Gustin, die de rol van Barry Allen/The Flash speelt, deelt in een post op Instagram dat het opnemen van het laatste seizoen van The Flash gaat beginnen. De uitgebreide en sentimentele bijschriften bewaart hij tot het einde van het seizoen. Maar hij uit in ieder geval zijn dankbaarheid voor deze reis en groei die hij ondervond door de jaren heen. Hij is vooral dankbaar voor iedereen die hem de kans gaf deze rol te spelen en de fans die week na week keken.

Televisienetwerk The CW heeft dus laten weten dat seizoen negen het laatste zal zijn van The Flash. Toevalligerwijs zal de laatste aflevering van seizoen negen uitgezonden worden op het moment dat de aankomende film The Flash gepland staat om in de bioscopen te verschijnen.

Tot die tijd kijk je alle afleveringen van The Flash op Netflix.

Bekijk op instagram





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen