Goed nieuws voor fans 'Criminal Minds'

Paramount+ maakt nieuwe naam en nieuw castlid 'Criminal Minds' bekend

Nina Beerendonk, 17-09-2022 13:43

De laatste weken is er veel nieuws naar buiten gekomen over de nieuwe Criminal Minds revival van Paramount+. Naast het feit dat de serie deze herfst zal verschijnen, is er nu ook bekend gemaakt dat er een nieuw castlid is toegevoegd. Bovendien zal de serie verder gaan onder een nieuwe naam.
De titel waarmee de serie zich zal voortzetten is Criminal Minds: Evolution. Daarnaast zal er dus ook een nieuw gezicht te zien zijn in de serie, namelijk dat van Friday Night Lights-ster Zach Gilford. Hij zal een operationeel analist voor een wereldwijd cyber beveiligingsbedrijf spelen genaamd Elias Voit, met een duistere kant en een obsessie met de dood.

Waar zal Criminal Minds: Evolution over gaan?
De revival zal opnieuw de gedragsanalyse-eenheid van de FBI volgen. De officiële beschrijving voor de nieuwe afleveringen luidt als volgt:
"Het elite team van de FBI's criminal profilers komt hun grootste bedreiging tot nu tegen, een UnSub die de pandemie heeft gebruikt om een netwerk van serial killers op te bouwen. Wanneer de wereld weer open gaat en het netwerk gaat opereren, moet het team hen weten te vangen, één moord tegelijk."

Hieronder zie je al een aantal foto's van de revival. Criminal Minds: Evolution is vanaf deze herfst te zien op Paramount+, de releasedatum is nog onbekend.


Bron: Comicbook

Lees meer over: Criminal Minds, Matthew Gray Gubler, Paramount, Zach Gilford

Populair nieuws

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in