Grote plannen van HBO Max zijn dood na verrassende aankondiging

Deze grote plannen van HBO Max zijn nu dood

Constantine en Madame Xanadu-series van J.J. Abrams gaan niet door nu we een Constantine-film krijgen.

Bram de Groot, 17 september 2022 15:25

Gisteren werd duidelijk dat Warner Bros. na vele jaren van geruchten een vervolg laat maken op de film Constantine. Zowel Keanu Reeves als regisseur Francis Lawrence keren terug. Het nieuws heeft ook een minder positieve kant.
De afgelopen jaren zouden er DC-series in ontwikkeling zijn die vroeg of laat op HBO Max zouden verschijnen. Twee van die projecten zijn nu dood verklaard. Variety meldt namelijk dat de series Constantine en Madame Xanadu zijn gecanceld.

De series waren in ontwikkeling bij Warner Bros. Television en J.J. Abrams' productiemaatschappij Bad Robot voor HBO Max. Het bericht meldt wel dat de series eventueel kunnen verhuizen naar een andere streamer of tv-zender.

Justice League Dark
HBO Max zou voor de Constantine-serie al in gesprek zijn geweest met acteurs en vier scripts zouden ook gereed zijn. De twee series zouden onderdeel uitmaken van een Justice League Dark-seriereeks op HBO Max.

De nieuwe koers komt waarschijnlijk voort uit grote wijzigingen achter de schermen bij Warner Bros. Discovery. Na de merge zou er vooral ingezet worden op bioscoopfilms en minder op grote producties voor HBO Max.

Bron: via Comicbook

Lees meer over: Constantine, HBO Max, Madame Xanadu, JJ Abrams

Populair nieuws