Chucky terroriseert tieners in eerste trailer 'Chucky' seizoen 2

Chucky terroriseert tieners in trailer 'Chucky' S2

De moordpop Chucky is terug voor een volgend seizoen vol waanzin en moord.

Bram de Groot, 17 september 2022 16:35

Na het sterk ontvangen eerste seizoen van Chucky is het begin volgende maand tijd voor het tweede seizoen. Uiteraard is bedenker en schrijver Don Mancini weer van de partij om nieuwe avonturen te laten zien van de pop die bekend werd via de bekende Child's Play-filmreeks.
In seizoen één probeerde Chucky zijn duivelse plan uit te voeren om kinderziekenhuizen in Amerika over te nemen. Dat plan werden verijdeld, en nu zint Chucky op wraak op degenen die hij verantwoordelijk stelt.

Dit zijn overlevende tieners Jake (Zackary Arthur), Devon (Björgvin Arnarson) en Lexy (Alyvia Alyn Lind). Zij spannen samen met zijn ex Tiffany, en zij is nu zijn gezworen vijand.

Trailer voor Chucky seizoen 2
Hieronder zie je de trailer voor het tweede seizoen van Chucky van de zenders Syfy en USA Network. In Nederland was seizoen een te bekijken op de zender FOX. Seizoen twee start op 5 oktober.


Chucky is een voortzetting van de bekende filmreeks die de moorddadige avonturen van de beruchte moordende pop laat zien. In de tv-serie kruist Chucky zijn pad met aartsvijanden, oude bondgenoten en nieuwe prooien, terwijl hij angst en chaos zaait waar hij ook komt.Bron: Rotten Tomatoes TV

Lees meer over: Chucky, Joe Pantoliano, Jennifer Tilly, Brad Dourif, Fiona Dourif

Populair nieuws