Deze acteur ziet het MCU als het 'Wong Cinematic Universe'

Is het MCU het 'Wong Cinematic Universe'?

Benedict Wong speelt in zoveel MCU Phase 4-films, dat sommigen het voor de grap het Wong Cinematic Universe zijn gaan noemen.

Niels Arts, 19 september 2022 18:38

Het Marvel Cinematic Universe, of MCU, staat bekend om de vele personages die erin voorkomen. Maar de laatste tijd zien we Benedict Wong wel heel vaak voorbijkomen, waardoor sommigen het MCU voor de grap een andere naam hebben gegeven...

Het 'Wong Cinematic Universe', noemde Marvel-baas Kevin Feige het bijvoorbeeld in een mail naar de acteur. In Phase 4 van het MCU is dit namelijk niet eens zo ontoepasselijk.

Het 'Wong Cinematic Universe'
In gesprek met The Hollywood Reporter vertelde Wong erover.

"Ik heb de email, en ik ben serieus aan het overwegen om hem aan de muur te hangen. Nee, ik vertelde het internet erover, en nu is het overal. Maar dat is erg aardig van hem om te zeggen. Ik zelf ben gewoon een overenthousiaste puppy wanneer ik door hem gebeld wordt, snap je?"

"Ik geniet gewoon van het spelen van deze rol en waar dat me brengt. In ieder project waar ze me in betrekken, onthult het gewoon een nieuw laagje van de ui, snap je? Je vindt iets meer uit over de excentriciteiten van de Sorcerer Supreme."

Momenteel is Wong te zien in She-Hulk: Attorney at Law, maar in de toekomst zien we hem ongetwijfeld ook in films als Black Panther: Wakanda Forever.

Bron: Coming Soon

Lees meer over: Wong, Marvel, MCU, Kevin Feige

Populair nieuws