search

Ons nieuws van maandag 19 september 2022

Deze 'The Walking Dead' ster zegt dat zijn spin-off mega vet wordt
Series / Nieuws

Deze 'The Walking Dead' ster zegt dat zijn spin-off mega vet wordt

Voor kijkers die niet genoeg krijgen van Darryl Dixon komt er goed nieuws.

Het is alweer bijna 12 jaar geleden dat The Walking Dead in première ging. Inmiddels zit de serie in de afrondende fase daar televisienetwerk AMC de laatste aflevering op 20 november zal uitzenden. Maar waar The Walking Dead ophoudt komen er weer spin-offs in de plaats. Eén van de sterren weet alvast wat toe te lichten.

Ster van het eerste uur Norman Reedus, die de rol van Darryl Dixon speelt, krijgt ook een spin-off en hij weet alvast te melden dat het geweldig gaat worden. Of in zijn woorden: "This is going to be f***ing epic". Hij is momenteel al bezig met de productie van zijn spin-off die voor The Walking Dead kijkers op een andere plaats af zal spelen dan zij gewend zijn.

Très magnifique
Darryl Dixon zal namelijk zijn opwachting maken aan de andere kant van de oceaan. De hoogste baas van televisienetwerk AMC zegt dat we in de serie Darryl zullen volgen die plots ergens wakker wordt op het Europese continent waar hij er probeert achter te komen wat er precies is gebeurd, hoe hij daar is gekomen en hoe hij weer terug naar huis komt.

Het sluit aan op een scène uit The Walking Dead: World Beyond waarin een wetenschapper in een verlaten laboratorium in Frankrijk neergeschoten werd nadat hij naar video's van de viroloog Dr. Edwin Jenner uit het eerste seizoen van The Walking Dead keek die experimenten op zombies uitvoerde.

Het is nog niet bekend wanneer de spin-off in première gaat maar het zal in 2023 uitkomen. Tot die tijd kijk je alle afleveringen van The Walking Dead op Disney+, Prime Video of Netflix.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe onthulling in 'The Lord of the Rings' krijgt verklaring
Series / Nieuws

Nieuwe onthulling in 'The Lord of the Rings' krijgt verklaring

The Seeing Stones die te zien waren in de nieuwste aflevering hebben een lange geschiedenis en zijn van grote invloed op het verhaal

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na de verschijning van de nieuwste aflevering van The Lord of the Rings: The Rings of Power is duidelijk dat de connectiviteit tussen de serie van Amazon Prime Video en de oorspronkelijke trilogie van Tolkien alleen maar sterker wordt. Vooral The Seeing Stones die in de afleveringen te zien waren haalden bij veel fans herinneringen op. Maar wat zijn deze Seeing Stones precies en wat is hun invloed?

De palantí­ri, beter bekend als The Seeing Stones, zijn perfect ronde objecten met een aantal verschillende functies door de geschiedenis heen. Hun belangrijkste kracht was het communiceren met elkaar, waardoor zij vaak gebruikt werden als communicatiemiddel. Dit was niet hun enige vaardigheid, want de stenen konden ook gebruikt worden om de toekomst mee te zien. Gedurende De Derde Era raakten de stenen echter in de vergetelheid.

Waar zijn The Seeing Stones nu?
In de context van The Rings of Power zouden de stenen nu allemaal in Númenor moeten zijn. Hoewel de serie de aanwezigheid van slechts één steen aan ons onthult, is het waarschijnlijk dat er nog zes verborgen liggen. Volgens de mythologie van Tolkien zouden alle stenen op een gegeven moment onthuld moeten worden, maar dit kan natuurlijk een van de momenten zijn dat de serie afwijkt van de bron.

Dit betekent ook dat het visioen die Mí­riel zag over het in zee vallen van Númenor waar was. De stad wordt gestraft voor de acties van Ar-Pharazôn, die op zijn beurt verblind was door de leugens van Sauron. Hierdoor wordt de stad verwoest.

Een nieuwe aflevering van 'Lord of the Rings: The Rings of Power' is iedere vrijdag te bekijken op Amazon Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gepasseerd acteur reageert op 'Constantine'-terugkeer Keanu Reeves
Series / Nieuws

Gepasseerd acteur reageert op 'Constantine'-terugkeer Keanu Reeves

Sope Dirisu, die John Constantine zou spelen in een HBO Max-serie, heeft gereageerd op het nieuws dat Keanu Reeves terugkeert voor de rol.

Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat Keanu Reeves terugkeert om John Constantine te spelen in een nieuwe HBO Max-serie. Het is een rol die origineel vergeven was aan Sope Dirisu. Is hij bitter over deze aanstelling?

Afgelopen vrijdag besloot Warner Bros. Discovery Keanu Reeves aan te stellen als de acteur van John Constantine in een nieuwe serie. Maar wat vindt Sope Dirisu daar van?

Sope Dirisu over Constantine
Sope Dirisu lijkt er echter niet mee te zitten. In een Tweet zegt hij: "Give 'em Hell, King." De keuze om Keanu aan te stellen bevalt hem dus wel.



Keanu Reeves speelde John Constantine voor het eerst in Constantine in 2005. De film ontving redelijk veel kritiek rond de tijd van release, maar is inmiddels uitgegroeid tot een ware cultfilm.

Het is jammer voor Dirisu dat hij niet de kans kreeg om John Constantine te spelen, maar Keanu Reeves heeft door de jaren heen zoveel fans voor zich gewonnen dat velen vooral blij zullen zijn dat de acteur terugkeert voor de rol.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze acteur ziet het MCU als het 'Wong Cinematic Universe'
Series / Nieuws

Deze acteur ziet het MCU als het 'Wong Cinematic Universe'

Benedict Wong speelt in zoveel MCU Phase 4-films, dat sommigen het voor de grap het Wong Cinematic Universe zijn gaan noemen.

Het Marvel Cinematic Universe, of MCU, staat bekend om de vele personages die erin voorkomen. Maar de laatste tijd zien we Benedict Wong wel heel vaak voorbijkomen, waardoor sommigen het MCU voor de grap een andere naam hebben gegeven...

Het 'Wong Cinematic Universe', noemde Marvel-baas Kevin Feige het bijvoorbeeld in een mail naar de acteur. In Phase 4 van het MCU is dit namelijk niet eens zo ontoepasselijk.

Het 'Wong Cinematic Universe'
In gesprek met The Hollywood Reporter vertelde Wong erover.

"Ik heb de email, en ik ben serieus aan het overwegen om hem aan de muur te hangen. Nee, ik vertelde het internet erover, en nu is het overal. Maar dat is erg aardig van hem om te zeggen. Ik zelf ben gewoon een overenthousiaste puppy wanneer ik door hem gebeld wordt, snap je?"

"Ik geniet gewoon van het spelen van deze rol en waar dat me brengt. In ieder project waar ze me in betrekken, onthult het gewoon een nieuw laagje van de ui, snap je? Je vindt iets meer uit over de excentriciteiten van de Sorcerer Supreme."

Momenteel is Wong te zien in She-Hulk: Attorney at Law, maar in de toekomst zien we hem ongetwijfeld ook in films als Black Panther: Wakanda Forever.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste blik op volgende aflevering 'House of the Dragon'
Series / Nieuws

Eerste blik op volgende aflevering 'House of the Dragon'

Een korte teaser laat zien wat we kunnen verwachten van aflevering zes van House of the Dragon.

De helft van het eerste seizoen van House of the Dragon zit erop. Met nog vijf afleveringen te gaan, zien we in de nieuwste teaser dat er enkele grote veranderingen plaats gaan vinden.

Zo wordt er opnieuw een sprong in de tijd gemaakt. Gebaseerd op de woorden van koningin Alicent zijn we tien jaar verder, en dat is ook wel te zien: de actrices van Alicent en Rhaenyra zijn namelijk vervangen door iets oudere actrices.

Teaser House of the Dragon
Rhaenyra en Alicent, nu gespeeld door Emma D'Arcy en Olivia Cooke, lijken minder goede vrienden te zijn dan ze ooit waren. De spanning stijgt terwijl de gezondheid van koning Viserys maar af blijft nemen.

Ook heeft Rhaenyra kinderen gekregen, die hoogstwaarschijnlijk op moeten gaan boksen tegen de zoon van koningin Alicent, de inmiddels opgegroeide Aegon.

Zoals vanouds gaan we in ieder geval draken zien, ruziemakende Targaryens en prins Daemon doet wat juist niet van hem verwacht worden. De volgende aflevering van House of the Dragon staat volgende week maandag op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Griezelige trailer 'Dahmer' met doodenge Evan Peters
Series / Trailer

Griezelige trailer 'Dahmer' met doodenge Evan Peters

'American Horror Story'-ster Evan Peters is als weerzinwekkende seriemoordenaar te zien in deze nieuwe miniserie.

Films en series over seriemoordenaars lijken de laatste tijd een trend te zijn op vrijwel alle streaming platformen. En de trend zet zich voort, want later deze maand zal Monster: The Jeffrey Dahmer Story op Netflix verschijnen. Deze miniserie zal gaan over het leven van de beruchte Amerikaanse seriemoordenaar Jeffrey Dahmer en de nieuwe trailer is al genoeg om je de rillingen te bezorgen.

In de serie is American Horror Story-ster Evan Peters te zien als de veroordeelde seriemoordenaar. De bijna drie minuten durende trailer geeft de kijker alvast een blik op de angstaanjagende wereld van Dahmer's verdraaide realiteit. Ryan Murphy werkt mee als producer van de serie, met wie Peters al eerder samenwerkte in American Horror Story en Pose.

Evan Peters speelt rol van monster
Naast Evan Peters zullen ook Niecy Nash, Colin Ford, Shaun Brown en Richard Jenkins in de serie te zien zijn. Deze miniserie is echter niet de enige serie over Jeffrey Dahmer die binnenkort op Netflix zal verschijnen. Zo is ook de documentaireserie Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes in aantocht.

De eerste oordelen die over de serie verschijnen zijn lovend, vooral over hoe Evan Peters de rol van Dahmer neerzet. Zijn uitstraling zou net zo weerzinwekkend zijn als die van de echte seriemoordenaar, die in de jaren 90 zelf vermoord werd door een medegevangene.

Monster: The Jeffrey Dahmer Story is vanaf 21 september te zien op Netflix. Hieronder kun je de trailer alvast bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gewaagde foto's van Titania voor Marvel-serie 'She-Hulk'
Series / Foto's

Gewaagde foto's van Titania voor Marvel-serie 'She-Hulk'

De tegenstander van She-Hulk krijgt een aantal promo-foto's die je niet zou verwachten.

De Marvel-serie She-Hulk is weer duidelijk anders dan de andere series uit de franchise. De serie laat uiteraard wat superheldengeweld zien, maar de serie draait vooral om de vele personages en uiteenlopende grappen.

De grote tegenstander van She-Hulk heet Titania en ondanks dat ze zich al een paar keer heeft laten zien, namen ze het fysiek nog niet echt tegen elkaar op. Afgelopen aflevering "Mean, Green, and Straight Poured into These Jeans" stonden ze tegenover elkaar in de rechtbank.

Gewaagde foto's van Titania
Nu heeft actrice Jameela Jamil, die Titania speelt in She-Hulk: Attorney at Law, een aantal onverwachte foto's gedeeld van haar personage dat zich tot op heden vooral voordoet als een geldbeluste influencer.

Het zou goed kunnen dat we in She-Hulk vooral een introductie krijgen van Titania, aangezien ze in de comics een belangrijke rol vervult in Secret Wars. Of misschien rekent She-Hulk wel met haar af in aankomende afleveringen op Disney+.







Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe pak Daredevil maakt veel los bij acteur Charlie Cox
Series / Nieuws

Nieuwe pak Daredevil maakt veel los bij acteur Charlie Cox

De acteur speelt het personage binnenkort in de Marvel-serie She-Hulk.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Voor wie het Marvel Cinematic Universe een beetje volgt weet dat acteur Charlie Cox weer te zien zal zijn als Daredevil. Hij speelde het personage eerder in de Marvel-series van Netflix.

In Spider-Man: No Way Home zagen we hem al kort als alter ego Matt Murdock, dus zonder Daredevil-kostuum. Maar dat gaat snel veranderen. Recent werd er al gehint naar zijn terugkeer. Let op: SPOILERS

Terugkeer Daredevil doet veel met Charlie Cox
Ik moest naar LA om kleding te passen, en - ik kan dit nu zeggen - ik loop naar binnen. Ik wist dat ik het pak niet zou dragen in Spider-Man: No Way Home. Dat wist ik al. Maar terwijl we Spider-Man aan het opnemen waren, maakten we ons klaar om She-Hulk te doen," zei Cox in gesprek met Rotten Tomatoes.

"Dus ik moest ik naar LA om het pak te passen, en ik liep dus naar binnen, en ik zag het pak hangen. Maar er hing ook een tekening op de muur, en het pak had goud en rood," voegde de acteur toe.

Cox kon zijn ogen niet geloven. "Als je het personage zo lang speelt, is het alsof je emotioneel verbonden bent met de reacties van de fans... Oh man, dit is onwerkelijk! Dus als je zoiets ziet, dan weet je wat het betekent."

Waarschijnlijk zien we Daredevil aankomende donderdag in She-Hulk en we zien hem uiteindelijk ook in zijn eigen serie op Disney+: Daredevil: Born Again.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 3 gloednieuwe films worden sterk bekeken op Netflix en Disney+
Films / Streaming-diensten

Deze 3 gloednieuwe films worden sterk bekeken op Netflix en Disney+

De remake van een bekende coming-of-age, een spannende thriller en een ijzingwekkende klimtocht.

De afgelopen week kwamen er een paar mooie Originals uit bij meerdere grote streamingdiensten. Leer hieronder wat de recensenten van FilmTotaal van deze nieuwe films vinden, en of er misschien eentje bij zit die je niet zou mogen missen!

Pinocchio | Disney+ | Kijk nu!
Recensent Arjan Welles was niet erg te spreken over deze remake van het beroemde verhaal over de pop, die een echt jongetje wil worden. Welles beoordeelde de Disney-film met een magere 1.5 van de 5 sterren.

Hij vat de film als volgt samen: "Zemeckis volgt het oorspronkelijke verhaal vrij slaafs, maar permitteert zich aan het einde wat meer vrijheid, terwijl hij zich daar nou juist had moeten inhouden. De kids zullen deze zielloze remake ongetwijfeld slikken als zoete koek, maar als je echt een goede opvoeding voorstaat dan zet je gewoon origineel op."

Lees hier de volledige recensie.

End of the Road | Netflix | Kijk nu!
Femke van Kooten was in haar recensie bijzonder erg te spreken over deze thrillerfilm, en met name over de "fenomenale climax". Ze beloonde hem dan ook met 4.5 uit de 5 sterren.

Ze beargumenteerde: "Een gezin dat het verlies van de vader nog aan het verwerken is vertrekt op een roadtrip richting een nieuw leven aan de andere kant van het land. Onderweg belandt het gezelschap tussen een crimineel en zijn geld, waardoor het voor moeder Brenda moeilijker wordt om haar kinderen te beschermen."

Lees hier de volledige recensie.

Broad Peak | Netflix | Kijk nu!
Recensent Richard was zeker te spreken over het acteerwerk in deze bergfilm, maar de atypische structuur stond hem toch te veel tegen. Vandaar dat de film, gebaseerd op een waargebeurde beklimming, slechts op 2 uit de 5 sterren kon rekenen.

Hij vertelde over het plot: "Het zal je maar gebeuren: achtduizend meter in de vrieskou een steile berg opklimmen, om vervolgens de top op enkele meters te missen, zonder dat je het zelf doorhebt. Eenmaal thuis wordt je een bedrieger genoemd door mensen die zelf nooit verder zijn gekomen dan de lokale klimhal."

Lees hier de volledige recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Slimme zombies in 'The Walking Dead' vinden hun oorsprong al vroeg in de serie
Series / Nieuws

Slimme zombies in 'The Walking Dead' vinden hun oorsprong al vroeg in de serie

In het laatste seizoen van The Walking Dead zorgt een "nieuw soort zombie" voor problemen.

Na elf seizoenen en heel wat personages en zombies eindigt de serie The Walking Dead dit jaar. Niet helemaal uiteraard, aangezien de meeste gezichten terugkeren in spin-offs.

Het staartje van de moederserie blijkt nu met een nieuw soort zombie voor de dag te komen. "Ik heb verhalen gehoord over Walkers die muren kunnen beklimmen en deuren kunnen openen," zei het personage Aaron (Ross Marquand) in een trailer voor het derde deel van seizoen elf.

Slimme zombies uit seizoen 1
De slimme zombies met hersenen waren overigens al eerder te zien. "Er is een reden waarom hij deze specifieke woorden gebruikt," zei showrunner Angela Kang in een interview met EW. "En het zal een aantal flinke problemen veroorzaken voor onze mensen."

In de trailer was daadwerkelijk een zombie te zien die over een hek klimt en een deurkruk omdraait. "We hebben dat eerder in de serie gezien," voegde Walking Dead-chef Scott M. Gimple toe.

"Het is snel verdwenen in de discussies die er over de serie zijn. Je kunt in de trailer zien dat er ander gedrag is, maar dit is geen heruitvinding," zei Gimple. "Het gaat over iets dat al in de serie zit."

De Walkers met wat menselijke trekjes waren ook in de eerste afleveringen van de serie te zien. Zo zien we een klein Walker-meisje een knuffelbeer oppakken en probeert de (zombie)vrouw van Morgan (Lennie James) de deur van haar huis te openen.

Vanaf 2 oktober
The Walking Dead keert voor de laatste keer terug op 2 oktober met de aflevering "Lockdown" en op 20 november wordt de allerlaatste aflevering online gezet.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindigt 'The Mandalorian' straks op deze afwijkende manier?
Films / Nieuws

Eindigt 'The Mandalorian' straks op deze afwijkende manier?

De succesvolle Star Wars-serie zou zo een prima afronding krijgen.

De serie The Mandalorian is voorlopig nog niet afgerond. Het derde seizoen moet begin 2023 op Disney+ verschijnen en daarna volgt nog minimaal een vierde seizoen. Toch denkt de hoofdrolspeler al na over een film.

De serie wordt Jon Favreau en sinds seizoen drie is ook Rick Famuyiwa een van de producenten, naast Favreau, Dave Filoni, Kathleen Kennedy en Colin Wilson. Hij weet nog niets of er ooit een The Mandalorian-film komt.

Eindigt The Mandalorian met een film?
In gesprek met Fandango werd Famuyiwa en hoofdrolspeler Pedro Pascal gevraagd of de serie kan eindigen met een film. Pascal gaat aan het "een goed idee" te vinden. Famuyiwa meldde er "niets van te weten".

Daarop reageerde Pascal met de opmerking: "Ik zal voor hem antwoorden. Ja, dat wil hij. Ja, dat wil hij, en dat is een goed idee, en als er nog niet over gesproken wordt, dan is het na vandaag wel het geval."

Seizoen drie van The Mandalorian start volgend jaar in februari en recent gaf Lucasfilm de eerste, onderstaande trailer vrij.




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie HBO-serie 'Primal' seizoen 2
Recensie

Recensie HBO-serie 'Primal' seizoen 2

De prehistorische animatieserie is geëvolueerd tot een nog menselijker drama.

Regie: Glenndy Tartakovski | Cast (stemmen): Aaron LaPlante (Spear), Jon Olson (Krog), Laëtitia Eïdo (Mira), Amanda Troop (Baba), Adam Fergus (Chief), e.a. | Afleveringen: 10 | Speelduur: 20-24 minuten | Jaar: 2022

Waar Speer en Tand het in seizoen een van Primal vooral aan de stok kregen met mythische monsters, moet het duo in seizoen twee vooral mensen bevechten. Maar dat maakt hun avonturen niet minder spannend, want eerlijk is eerlijk: het meest bloeddorstige monster dat de aarde ooit gekend heeft, is natuurlijk de mens.

In de kleurrijke fantasy-oertijd van deze animatieserie is met seizoen twee een nieuw tijdperk aangebroken. De monsters, heksen en zombies uit het eerste seizoen maken plaats voor hele dorpen vol geweldzuchtige mensen. Elke nieuwe vijand is zeer gedetailleerd geanimeerd en er zijn mooie, fantasievolle interpretatie van oude beschavingen zoals de Egyptenaren, Romeinen en Kelten. De oertijd begint te evolueren. Daarom komt ook Charles Darwin even langs om evolutie uit te leggen in een ongerelateerd doch spannend en grappig intermezzo.

Het eerste seizoen van Primal bood een overvloed aan adembenemend geweld voor de ongelukkige Speer en zijn trouwe vriend Tand. Het leek onwaarschijnlijk dat het stel de overdreven brute oertijd zou overleven. Vooral dinosaurus Tand heeft de geschiedenis natuurlijk niet in zijn voordeel. Er waren momenten dat het erop leek dat de sympathieke dino "“ toch waardig "“ aan zijn einde zou komen. Prangende vraag voor het nieuwe seizoen is of de twee ook nu weer gezamenlijk alle tegenslagen zullen overwinnen, of dat we toch afscheid moeten nemen van Tand "“ zeker nu Speer zijn aandacht heeft verlegd naar enig vrouwelijk schoon.

Het nieuwe seizoen is desondanks weer flink bloederig en gewelddadig. Maar Primal zou Primal niet zijn als alle actie niet werd afgewisseld met mooi in beeld gebrachte emotionele momenten, die "“ aangesterkt door de afwezigheid van dialogen "“ tussen het geweld door zowel rust creëren als spanning opbouwen. Voorstanders van de technisch vergevorderde 3D-animatie die het animatielandschap tegenwoordig domineert kunnen niet ontkennen dat ook 'prehistorische' 2D-animatie gezichtsuitdrukkingen uiterst overtuigend kan weergeven, waardoor de emoties van zowel menselijke als dierlijke personages uiterst voelbaar zijn, middenin de stilte.

Ook in het nieuwe seizoen zijn grote gevoelsthema's als rouw en onrechtvaardigheid sterk aanwezig. Want ook al speelt het verhaal zich af in de oertijd, de thema's zijn tijdloos en universeel. De simpele klarelijnstijl van de figuren wordt gecombineerd met aquarelachtige achtergronden, waardoor het geheel doet denken aan de animatiefilms van vroeger. De nostalgische animatiefan kan hier zeker van genieten, ook al is Primal over het geheel genomen een zeer aparte, unieke serie die terecht een Emmy heeft gewonnen.

★★★★☆

Primal is te zien bij HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Doom Patrol' wijzigt opvallend van koers
Series / Nieuws

'Doom Patrol' wijzigt opvallend van koers

De groep superhelden staat een verrassend seizoen te wachten in nieuw seizoen.

De serie Doom Patrol zal het vierde seizoen ingaan na drie seizoenen vol actie. Voor het New York Comic Con evenement heeft Warner Bros. in een persbericht al een behoorlijk tipje van de sluier gegeven over wat er te wachten staat in het aankomende seizoen.

De groep superhelden in Doom Patrol van HBO Max zullen in het vierde seizoen het avontuur van tijdreizen aangaan. Warner Bros. weet te vertellen dat de groep onverwacht naar de toekomst zal reizen om aldaar een ongewenste verrassing te krijgen. De groep moet dan beslissen of hun eigen geluk meer waar is dan het lot van de wereld.

Markante groep superhelden
Doom Patrol is gebaseerd op de bekende comics van DC Comics en ging in 2019 in première. Aanvankelijk werd het uitgezonden op het voormalige televisienetwerk van DC Universe. Inmiddels wordt de serie uitgezonden op HBO Max en is vanaf seizoen drie ook een HBO Max 'exclusive'. Het vierde seizoen werd aangekondigd op 21 oktober 2021 maar tot op heden is nog niet bekend wanneer deze uitkomt. In Nederland wordt de serie aangeboden op Prime Video.

De serie gaat over een groep mensen die na vreselijke ongelukken bovenmenselijke gaven kregen maar ze mismaakt, getekend en uit de maatschappij zijn verstoten. Een wetenschapper weet de groep slachtoffers bij elkaar te krijgen om ze te behandelen en beschermen. Rollen zijn er voor acteurs als Brendan Fraser (The Mummy, The Whale) en Timothy Dalton (License to Kill, Hot Fuzz).

Tot die tijd kan je alle drie de seizoenen kijken op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen