Gepasseerd acteur reageert op 'Constantine'-terugkeer Keanu Reeves

Reactie op 'Constantine'-terugkeer Keanu Reeves

Sope Dirisu, die John Constantine zou spelen in een HBO Max-serie, heeft gereageerd op het nieuws dat Keanu Reeves terugkeert voor de rol.

Niels Arts, 19 september 2022 19:13

Onlangs kwam het nieuws naar buiten dat Keanu Reeves terugkeert om John Constantine te spelen in een nieuwe HBO Max-serie. Het is een rol die origineel vergeven was aan Sope Dirisu. Is hij bitter over deze aanstelling?
Afgelopen vrijdag besloot Warner Bros. Discovery Keanu Reeves aan te stellen als de acteur van John Constantine in een nieuwe serie. Maar wat vindt Sope Dirisu daar van?

Sope Dirisu over Constantine
Sope Dirisu lijkt er echter niet mee te zitten. In een Tweet zegt hij: "Give 'em Hell, King." De keuze om Keanu aan te stellen bevalt hem dus wel.Keanu Reeves speelde John Constantine voor het eerst in Constantine in 2005. De film ontving redelijk veel kritiek rond de tijd van release, maar is inmiddels uitgegroeid tot een ware cultfilm.

Het is jammer voor Dirisu dat hij niet de kans kreeg om John Constantine te spelen, maar Keanu Reeves heeft door de jaren heen zoveel fans voor zich gewonnen dat velen vooral blij zullen zijn dat de acteur terugkeert voor de rol.

Bron: Comic Book Movie

Lees meer over: Constantine, Keanu Reeves, Sope Dirisu, HBO

Populair nieuws