Deze mooie Marvel-actrice kon haar 'Star Wars'-geheim moeilijk voor zich houden

Actrice kon 'Star Wars'-rol moeilijk geheim houden

Deze week zien we Adria Arjona (Morbius) in de nieuwste Star Wars-serie op Disney+.

Bram de Groot, 20 september 2022 13:58

Deze week start de Star Wars-serie Andor op Disney+ en daarin gaan we ongetwijfeld heel veel nieuwe personages ontmoeten. Zo heeft actrice Adria Arjona (Morbius) de rol van Bix Caleen.
De actrice heeft net als veel van de andere acteurs een afspraak met Disney dat ze niets vertelt over haar rol. Iets dat haar niet zo goed af leek te gaan in het begin.

"Nou, ik had hier echt problemen mee. Ik had zoiets van, natuurlijk ga ik het aan mijn moeder vertellen en ik ga mijn moeder bellen en haar er alles over vertellen," vertelde Arjona aan ComicBook.com. "Maar toen dacht ik, dan zal het hele eiland Puerto Rico het weten. Dus ik had zoiets van, dat wil ik niet."

Alleen aan haar vriend verteld
"Ik heb het alleen met mijn partner gedeeld, want hij was bij me terwijl ik aan het filmen was. Dus als ik thuis kwam hielp hij me met het lezen van het script en zo," voegt Arjona toe.

"Hij heeft geen van de scripts gelezen, en hij weet echt niet alles, maar hij weet zo'n beetje wat ik meemaak. Dus ik denk dat ik hem nog steeds houd..." aldus de actrice die aangeeft dat ze zelf zoveel als mogelijk wil vergeten van de serie om maar niets te kunnen verklappen.

Vanaf woensdag zie je Andor, dat aftrapt met de eerste drie afleveringen, op Disney+. Hieronder een nieuwe promo voor de serie.
Bron: comicbook

Lees meer over: Andor, Star Wars, prequel, Disney Plus, Diego Luna, Adria Arjona

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws