Nieuwe misdaadserie erg populair op Netflix

Nieuwe misdaadserie erg populair op Netflix

Heel wat kijkers vinden ze zelfs beter dan de toch wel veelgeprezen serie 'Narcos: Mexico'...

Geoffrey Ketels, 20 september 2022 14:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Er werden recent weer heel wat nieuwe series toegevoegd aan het aanbod van streamingdienst Netflix. Eén van de nieuwe namen is de misdaadserie Narco-Saints. Een beetje tegen de verwachtingen in (toch?) blijkt de reeks behoorlijk populair te zijn.
Er is sinds de lancering van deze nieuwe misdaadserie al behoorlijk wat over gezegd en geschreven. In het bijzonder de vele plot twists worden door de kijkers sterk gesmaakt. Hier en daar valt zelfs op social media te lezen dat de reeks het veelgeprezen Narcos: Mexico overtreft. Of dat inderdaad zo is laten we graag aan jullie over om te beslissen.

Dominicaanse Republiek
In principe zou Narco-Saints zich moeten afspelen in Suriname. Heel wat kijkers hebben echter scherp en geheel terecht opgemerkt dat de omgeving niet erg Surinaams aandoet. Dat kan kloppen, want voor het opnemen van de reeks werd er uitgeweken naar de (prachtige) Dominicaanse Republiek.

Ondanks het feit dat de reeks vlijtig over de tongen gaat op social media moet het gezegd dat ze op gespecialiseerde websites slechts kan rekenen op een gematigde score. De scores zijn goed, maar nu ook weer niet uitstekend. Op IMDB heeft ze bijvoorbeeld een actuele score van 7,4/10.

Ben jij ook benieuwd om deze fijne misdaadserie te ontdekken? Daarvoor kan je terecht op 's werelds grootste streamingdienst Netflix!

Lees meer over: Narco Saints, serie, series, Netflix

Populair nieuws