search
Netflix stuurt trailer van nieuwe spannende thrillerserie de wereld in
Series / Nieuws

Netflix stuurt trailer van nieuwe spannende thrillerserie de wereld in

In de nieuwe serie blijkt een moeder tot het absolute uiterste te gaan voor haar kinderen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van thrillerseries zijn op streamingdienst Netflix ongetwijfeld aan het juiste adres. Binnenkort wordt er bovendien nog een extra interessante naam aan het aanbod toegevoegd. De trailer van die aankomende serie is nu te bekijken.

De nieuwe serie waar we het over hebben luistert naar de naam Sagrada Familia. De reeks zal het verhaal vertellen van een familie die een groot geheim verborgen probeert te houden.

In een poging om een nieuw leven op te bouwen beslist de familie om te verhuizen naar de Spaanse hoofdstad Madrid. Al snel wordt echter duidelijk dat het opbouwen van een nieuw leven niet bepaald eenvoudig zal worden, in tegendeel. Nieuwe relaties die ontstaan blijken alles bovendien alleen maar nog moeilijker te gaan maken.

14 oktober
Verantwoordelijk voor de productie van de serie Sagrada Familia is Manolo Caro. De kans is best groot dat deze naam je niet geheel onbekend in de oren klinkt. In het verleden was hij dan ook reeds verantwoordelijk voor diverse andere projecten voor Netflix waaronder La casa de las Flores.

Sagrada Familia is exclusief te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 14 oktober 2022. Wil je alvast een voorsmaakje krijgen van deze aankomende thrillerserie? Bekijk dan beslist even de onderstaande trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen