Grote streamingdienst komt op 25 oktober al naar Nederland!

Grote streamingdienst op 25 oktober in Nederland

Meerdere dikke series maken hiermee hun entree in Nederland van o.a. Peacock, Paramount en ShowTime.

Mitchell van Vuren, 20 september 2022 17:08

Skyshowtime is de streamingdienst van Comcast Corporation en Paramount Global, die vanuit de VS langzaam aan het overwaaien is naar Europa. In Scandinavië introduceerde de dienst al series als Halo en Yellowstone, en over een maand is Nederland ook aan de beurt!
Hiermee wordt Nederland wederom een streamingdienst rijker, terwijl er al een divers aanbod te vinden is in ons land met Netflix, HBO Max, Disney+, Videoland, NPO Plus, ViaPlay en ga zo maar door.

De Amerikaanse speler biedt films en series aan van grote partijen uit de VS, waaronder Peacock, Dreamwork Animation, Paramount Pictures en Universal Pictures.

Hiermee worden titels geïntroduceerd, die nog niet eerder beschikbaar waren in Nederland zoals The Offer. Maar ook zijn vele klassiekers te vinden, waaronder de hele Star Trek-saga. Verder zal ook Top Gun: Maverick beschikbaar zijn, samen met meerdere andere films die net de bioscoop uit zijn.

Prijzen van de streamingdienst
In Scandinavië geldt nu een prijs van 6,99 euro per maand. Het is de verwachting dat in Nederland dezelfde prijs gehanteerd zal worden.

Net als bij HBO Max wordt in de eerste maand een levenslange korting aangeboden van 50%. Als dat ook in Nederland zal gelden, zal dat slechts uitkomen op een maandelijkse prijs van 3,49 euro!

Bron: .

Lees meer over: skyshowtime, halo, yellowstone, paramount, showtime

Populair nieuws