search
Netflix verwijdert razend populaire misdaadserie

Netflix verwijdert razend populaire misdaadserie

Gelukkig zal de reeks in Nederland wel nog te bekijken zijn op een andere streamingdienst...

Geoffrey Ketels
Regelmatig worden er nieuwe, mooie series toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Helaas is het zo dat er nu en dan ook een populaire serie van de streamingdienst verdwijnt. Ook volgende maand wordt weer een mooie naam uit haar aanbod geschrapt.

Op 8 oktober 2022 verdwijnt de populaire misdaadserie Fargo van streamingdienst Netflix. Het gaat om alle seizoenen van de reeks die in het verleden nog in de prijzen viel op de prestigieuze Emmy-awards.

Vijfde seizoen
Gelukkig is er met het verdwijnen van Fargo van Netflix nog geen man over boord. Het is namelijk zo dat je in Nederland alle vier de reeds verschenen seizoenen ook kan bekijken op Videoland. Daarvoor moet je uiteraard wel abonnee zijn van deze streamingdienst. Het is trouwens ook Videoland dat de rechten heeft bemachtigd op het vijfde seizoen. Voor dit vijfde deel geldt echter dat ze nog moet verschijnen.

Wanneer het vijfde seizoen van Fargo precies te zien zal zijn is nog niet bekend. De opnames van dat vijfde en bovendien tevens ook laatste seizoen zouden normaal binnenkort aangevat moeten worden.

Heb je geen abonnement op Videland en wil je Fargo nog graag (verder) kijken op Netflix. Hou er dan in ieder geval rekening mee dat ze uit het aanbod van deze streamingdienst wordt geschrapt op 8 oktober van dit jaar.

Aanbevolen artikelen