Nieuwste film van Netflix is een enorme kijkcijferhit

Nieuwste film van Netflix is enorm kijkcijferhit

Filmnieuws - In de serie is onder meer een rol weggelegd voor de populaire actrice Sophie Turner...

Geoffrey Ketels, 20 september 2022 18:28

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Vorige week verscheen op Netflix de vrij duistere komedie Do Revenge. De film beschikt over een absolute sterrencast en blijkt het uitstekend te doen. Ze wordt in ieder geval ongelofelijk goed bekeken.
De hoofdrollen in deze gloednieuwe film van Netflix zijn weggelegd voor niemand minder dan Sophie Turner, Camila Mendes en Maya Hawke. Of het nu aan deze cast ligt of aan het plot van de film (of allebei), ze wordt op 's werelds grootste streamingdienst ontzettend goed bekeken. Op moment van schrijven staat ze dan ook op de tweede plaats in de Netflix top 10.

Wraak
Do Revenge vertelt het verhaal van Drea (gespeeld door Camila Mendes) die graag wraak wil nemen op haar ex-vriend Max nadat die laatste ervoor had gekozen om een sekstape van hun te lekken.

Voor Maya Hawke geldt dat ze de rol op zich neemt van Eleanor. Zij is een studente die werd overgeplaatst en die wordt ge-out door een ander meisje dat beweert dat ze haar heeft proberen vastbinden en kussen.

Heb je de film Do Revenge nog niet bekeken? Dan is het de hoogste tijd om daar verandering in te brengen. De onderstaande trailer voorziet je alvast van een leuk (en spannend) voorsmaakje!


Lees meer over: Do Revenge, film, films, Netflix

Populair nieuws