search
3 keigoede series die je NU op Netflix kan kijken
Series / Netflix Kijktip

3 keigoede series die je NU op Netflix kan kijken

Met deze drie topseries moet je voorlopig wel weer goed zitten qua seriemateriaal.

Voor de twijfelaars onder ons heeft de redactie van SerieTotaal weer drie series klaargezet, die zeker de moeite van het kijken waard zijn! Ontdek zelf welke van de drie het beste bij jou past!


Cyberpunk: Edgerunners | Kijk nu! | 10 afleveringen
In deze adaptatie van de gelijknamige videogamereeks heeft een zwerfkind een onmogelijk bestaan in een futuristische metropool. Zijn enige kans om te overleven is het worden van een Edgerunner, een soort huurling die ook wel bekend staat onder de naam Cyberpunk.



New Amsterdam | Kijk nu! | 2 seizoenen
De serie toont niet onze eigen hoofdstad, maar een welbekende stad in de VS die ooit de naam Nieuw-Amsterdam droeg. In New York wordt namelijk dokter Max Goodwin medisch directeur van één van de oudste ziekenhuizen uit de Verenigde Staten.

In de serie volgen we hem in zijn hectische functie als leider van het ziekenhuis, dat hoognodig toe is aan verandering. Het is aan dokter Goodwin om die transformatie in gang te zetten, maar makkelijk gaat dat niet worden.



Outer Banks | Kijk nu! | 2 seizoenen
De serie volgt een groep tieners die vastbesloten zijn uit te zoeken wat er is gebeurd met de vermiste vader van de groepsleider, John B. Tijdens hun missie ontdekken ze plots een legendarische schat. En gek genoeg lijkt die schat ook nog eens een verband te hebben met de vermiste vader…

Aanbevolen artikelen