search
Nieuwe 'Star Wars'-ster weet al wanneer het voor hem ophoudt
Series / Nieuws

Nieuwe 'Star Wars'-ster weet al wanneer het voor hem ophoudt

Deze Star Wars-acteur weet al dat Andor zijn laatste rol in de franchise gaat zijn.

De nieuwste Star Wars-serie Andor is begonnen. Diego Luna, die het hoofdpersonage Cassian Andor speelt, heeft een opmerkelijke uitspraak gedaan over zijn bijdrage aan de franchise.

Cassian Andor-acteur Diego Luna weet namelijk al waar het eindigt voor hem als het personage. Hij maakte zijn debuut als Andor in Rogue One: A Star Wars Story[/b], en eindigt in [i]Andor.

Diego Luna over Andor
Andor is een prequel op Rogue One, waarin Cassian om het leven komt. In gesprek met Entertainment Weekly bevestigt Diego Luna dat hij hierna klaar is met de Star Wars-franchise:

"Voor mij is dit het. Het is een prachtige rit geweest met vierentwintig afleveringen, vierentwintig korte films, om het verhaal te vertellen van waar Cassian vandaan komt en hoe hij de man is geworden die we in Rogue One zagen."

Volgens Luna, die voor het eerst terugkeert naar Star Wars sinds zijn debuut in 2016, moest Andor een duidelijk verhaal zijn met een begin en een einde.

De eerste drie afleveringen van Andor staan sinds afgelopen woensdag op Disney Plus. Het eerste seizoen bestaat uit twaalf afleveringen, waarna de helft van het verhaal verteld is. Na het tweede seizoen, tevens met twaalf afleveringen, komt de serie ten einde.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen