search
'The Walking Dead'-ster niet geamuseerd over nieuws eigen spin-off
Series / Nieuws

'The Walking Dead'-ster niet geamuseerd over nieuws eigen spin-off

Deze acteur is niet erg te spreken over de manier hoe AMC de spin-off heeft aangepakt.

Het einde van de legendarische serie The Walking Dead is in zicht, maar het zombie-universum zal nog lang niet sterven door de schare aan spin-offs die gepland staan. Onder andere Jeffrey Dean Morgan zal terugkeren in zijn rol als Negan. Het nieuws van de spin-off bevestigt echter wel dat de schurk het laatste seizoen zal overleven - een behoorlijke spoiler voor de fans, waar de acteur niet zo blij mee is.

Negan zal voortleven tussen de ondoden in de spin-off The Walking Dead: Dead City, die zich zal afspelen in New York City. Vergezeld met mede-acteur Lauren Cohan (Maggie) zal hij in de gelimiteerde serie te zien zijn, maar dat werd al gecommuniceerd in maart met de eerdere titel The Walking Dead: Isle of the Dead.

Dat de personages nog in levensgevaar zouden zijn in het laatste seizoen van The Walking Dead was op deze manier geen koppijndossier meer voor de fans van de serie. De timing van de aankondiging is dus ver van ideaal te noemen.

Het commentaar van Jeffrey Dean Morgan
Tegenover EW sprak Jeffrey Dean Morgan zich uit over deze grove fout van AMC vanuit zijn perspectief. Morgan: "Zo hadden we het niet moeten aanpakken. Maar zo heeft men besloten hoe het moet gaan... Ik zou geprobeerd hebben om het op een andere manier te doen, maar kijk, dat is boven mijn salarisschaal."

Ook regisseur en uitvoerend producent Greg Nicotero zei dat hij verrast was door de vroege aankondiging. Nicotero: "We waren een beetje verrast. Omdat we dachten: 'Nou, dat zou kunnen betekenen dat bepaalde personages blijven leven, en nu is het een beetje minder gevaarlijk om dat te weten.'"

De spin-off zal waarschijnlijk in 2023 verschijnen bij AMC.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen