Nieuwe 'The Devil's Hour' serie wordt gruwelijk spannend

'The Devil's Hour' wordt gruwelijk spannend

De gloednieuwe serie is vanaf eind volgende maand te bekijken op de streamingdienst Prime Video...

Geoffrey Ketels, 23 september 2022 14:40

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Halloween komt langzaam maar zeker dichterbij en dan verschijnen er traditiegetrouw altijd wel een aantal series die je op het puntje van je stoel (en erover) doen belanden. Eén van deze series is ongetwijfeld The Devil's Hour.
In The Devil's Hour maken we kennis met Lucy die elke nacht exact om 03h33 wakker wordt. Dat uur is geen toeval, want het is het tijdstip van niemand minder dan de duivel.

Lucy wordt niet alleen geconfronteerd met slapeloze nachten, daarnaast krijgt ze ook angstaanjagende visioenen voorgeschoteld waarbij ze wordt achtervolgd door angstaanjagende echo's. Wanneer ze vervolgens in verband wordt gebracht met een reeks moorden krijgt ze plots antwoorden op heel wat prangende vragen...

6 afleveringen
De hoofdrol in de serie wordt gespeeld door actrice Jessica Raine. Haar kan je kennen van onder meer Baptiste en Patrick Melrose. Ook Peter Capaldi, uiteraard bekend van Doctor Who heeft een rol te pakken in deze angstaanjagende thrillerserie.

Kan je al niet wachten om aan de slag te gaan met The Devil's Hour? Daarvoor moet je toch nog even geduld koesteren. Ze is namelijk pas te bekijken vanaf 28 oktober op de streamingdienst Prime Video. Het eerste seizoen van de reeks zal bestaan uit zes afleveringen. Wie graag alvast een voorsmaakje wil krijgen kan de onderstaande trailer bekijken.


Lees meer over: The Devils Hour, serie, series, Netflix

Populair nieuws