search

Ons nieuws van vrijdag 23 september 2022

Geweldig nieuws voor alle 'Outer Banks' fans
Series / Nieuws

Geweldig nieuws voor alle 'Outer Banks' fans

Fans van de serie kijken alvast sterk uit naar de lancering van het derde seizoen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wie is er nu stiekem geen fan van de geweldige serie Outer Banks op Netflix? Wel, voor deze mensen is er nu goed nieuws. De opnames van het derde seizoen zijn namelijk afgerond! Of dat meteen ook betekent dat we dat derde seizoen binnenkort mogen verwachten valt evenwel nog te betwijfelen.

Ongeveer een week geleden was het hoofdrolspeler Jonathan Daviss die reeds liet uitschijnen dat de opnames van het derde seizoen er zo goed als op zaten. Nu blijkt de volledige cast klaar te zijn. Details over het plot van het derde seizoen werden tot dusver echter nog niet bekend gemaakt.

Heel lang zal het niet meer duren vooraleer we meer details te horen krijgen over het derde seizoen van Outer Banks. Netflix zelf heeft namelijk bekend gemaakt dat ze reeds enkele eerste details bekend zal maken op het aankopende TUDUM-evenement dat wordt gehouden op zaterdag 24 september 2022.

Nieuwe castleden
Wat we in ieder geval wel al weten is dat het derde seizoen van Outer Banks enkele nieuwe castleden verwelkomt. Het gaat om drie nieuwe namen, namelijk Andy McQueen, Fiona Palomo en Lou Ferrigno.

Een officiële releasedatum werd tot dusver nog niet bekend gemaakt. Het is bovendien nog maar zeer de vraag of daar zaterdag al verandering in zal komen. In ieder geval lijkt het er naar uit te zien dat we nog tot minstens april van volgend jaar zullen moeten wachten tot we aan de slag kunnen met het derde seizoen van Outer Banks.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt met geweldig nieuws voor alle 'Heartstopper' fans
Series / Nieuws

Netflix komt met geweldig nieuws voor alle 'Heartstopper' fans

Er werden meteen ook een aantal leuke beelden gedeeld vanaf de set van de serie...

Het eerste seizoen van de serie Heartstopper kon rekenen op heel wat interesse en bovendien ook op zeer lovende recensies. Fans kijken dan ook nu reeds sterk uit naar het verschijnen van het tweede seizoen. De opnames daarvoor zijn in ieder geval reeds van start gegaan.

De populariteit van het eerste seizoen van Heartstopper zorgde ervoor dat er niet lang na moest worden gedacht over een vervolg. De opnames van dat vervolg zijn inmiddels gestart.

In een video die Netflix de wereld instuurde is te zien hoe verschillende leden van de cast naar de camera zwaaien. Bovendien is in de video ook te zien hoe de castleden de scripts met elkaar doornemen. Traditiegetrouw gebeurt dit vlak voor de start van de opnames.

Derde seizoen
Fans van de romantische serie Heartstopper kunnen niet alleen rekenen op de komst van een tweede seizoen, er zal met zekerheid ook nog een derde seizoen verschijnen. Dat werd in de maand mei eerder dit jaar door Netflix reeds bekend gemaakt.

Wanneer het tweede seizoen van Heartstopper precies te zien zal zijn is tot dusver nog niet bekend gemaakt. Wel weten we dat, dat zeker ergens in de loop van het komende jaar 2023 zal zijn.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw op Disney+: 'The Kardashians' seizoen 2 met schokkend nieuws
Series / Nieuws

Nieuw op Disney+: 'The Kardashians' seizoen 2 met schokkend nieuws

Fans van de populaire familie moeten het helaas wel stellen met één aflevering per week...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wereldwijd kunnen de Kardashians rekenen op ongelofelijk veel fans. Ook in Nederland is dat het geval. Voor deze fans is er nu goed nieuws. Het tweede seizoen van The Kardashians is namelijk vanaf nu te streamen op Disney+.

In het tweede seizoen van The Kardashians zijn alle zussen uiteraard opnieuw van de partij. Fans krijgen traditiegetrouw ook een goed beeld van de manier waarop ze hun toch wel fantastische levens leiden.

In het bijzonder zullen de kijkers in het tweede seizoen schokkend nieuws te horen krijgen van Khloé Kardashian. Het nieuws dat ze gaat verkondigen zal de familie voor altijd veranderen.

Wekelijkse afleveringen
Bovenstaande klinkt natuurlijk allemaal geweldig voor de fans van de Kardashians, maar er is ook een keerzijde aan de medaille. De afleveringen van het tweede seizoen zullen immers slechts wekelijks worden toegevoegd.

De eerste aflevering van het tweede seizoen van The Kardashians is in ieder geval vanaf nu te bekijken op Disney+. Vanaf nu zal er elke week op donderdag een nieuwe aflevering verschijnen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Langverwachte rampenfilm met Halle Berry vanaf nu te streamen op Netflix
Films / Nieuws

Langverwachte rampenfilm met Halle Berry vanaf nu te streamen op Netflix

Wanneer de maan plots niet blijkt te zijn wat we allemaal op voorhand dachten...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een goede rampenfilm op z'n tijd wordt door veel mensen sterk gewaardeerd. Helaas verschijnen er nog maar weinig dergelijke films, vooral als gevolg van de stevige productieprijs waar ze doorgaans over beschikken. Met Moonfall is er nu op Netflix toch nog eens een rampenfilm te streamen.

Moonfall was aan het begin van dit jaar te zien in de bioscopen, maar is nu gewoon lekker vanuit je luie zetel te streamen op Netflix. De cast van de film laat alvast het beste vermoeden. Deze bestaat immers uit namen als Halle Berry en Patrick Wilson.

Botsing met de maan
Het verhaal van Moonfall neemt ons mee terug in de tijd, meer bepaald naar het jaar 1969. Het was toen dat de Apollo gedurende twee minuten lang het contact verloor met de Aarde. Tijdens de maanmissie mekten de astronauten iets op wat ze gedurende 50 jaar verborgen hebben weten te houden.

In Moonfall wordt de maan geraakt door een mysterieus object waardoor ze op ramkoers komt te liggen met de Aarde. Om een ramp te vermijden wordt de voormalige astronaute Jo Fowler (gespeeld door Halle Berry) op missie gestuurd met twee bondgenoten. Echter blijkt de maan helemaal niet te zijn wat ze dachten...

Ben jij ook wel te vinden voor een mooie rampenfilm op z'n tijd? Dan weet je wat te streamen dit weekend! Moonfall is namelijk vanaf nu te bekijken op streamingdienst Netflix!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'The Devil's Hour' serie wordt gruwelijk spannend
Series / Nieuws

Nieuwe 'The Devil's Hour' serie wordt gruwelijk spannend

De gloednieuwe serie is vanaf eind volgende maand te bekijken op de streamingdienst Prime Video...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Halloween komt langzaam maar zeker dichterbij en dan verschijnen er traditiegetrouw altijd wel een aantal series die je op het puntje van je stoel (en erover) doen belanden. Eén van deze series is ongetwijfeld The Devil's Hour.

In The Devil's Hour maken we kennis met Lucy die elke nacht exact om 03h33 wakker wordt. Dat uur is geen toeval, want het is het tijdstip van niemand minder dan de duivel.

Lucy wordt niet alleen geconfronteerd met slapeloze nachten, daarnaast krijgt ze ook angstaanjagende visioenen voorgeschoteld waarbij ze wordt achtervolgd door angstaanjagende echo's. Wanneer ze vervolgens in verband wordt gebracht met een reeks moorden krijgt ze plots antwoorden op heel wat prangende vragen...

6 afleveringen
De hoofdrol in de serie wordt gespeeld door actrice Jessica Raine. Haar kan je kennen van onder meer Baptiste en Patrick Melrose. Ook Peter Capaldi, uiteraard bekend van Doctor Who heeft een rol te pakken in deze angstaanjagende thrillerserie.

Kan je al niet wachten om aan de slag te gaan met The Devil's Hour? Daarvoor moet je toch nog even geduld koesteren. Ze is namelijk pas te bekijken vanaf 28 oktober op de streamingdienst Prime Video. Het eerste seizoen van de reeks zal bestaan uit zes afleveringen. Wie graag alvast een voorsmaakje wil krijgen kan de onderstaande trailer bekijken.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead'-ster niet geamuseerd over nieuws eigen spin-off
Series / Nieuws

'The Walking Dead'-ster niet geamuseerd over nieuws eigen spin-off

Deze acteur is niet erg te spreken over de manier hoe AMC de spin-off heeft aangepakt.

Het einde van de legendarische serie The Walking Dead is in zicht, maar het zombie-universum zal nog lang niet sterven door de schare aan spin-offs die gepland staan. Onder andere Jeffrey Dean Morgan zal terugkeren in zijn rol als Negan. Het nieuws van de spin-off bevestigt echter wel dat de schurk het laatste seizoen zal overleven - een behoorlijke spoiler voor de fans, waar de acteur niet zo blij mee is.

Negan zal voortleven tussen de ondoden in de spin-off The Walking Dead: Dead City, die zich zal afspelen in New York City. Vergezeld met mede-acteur Lauren Cohan (Maggie) zal hij in de gelimiteerde serie te zien zijn, maar dat werd al gecommuniceerd in maart met de eerdere titel The Walking Dead: Isle of the Dead.

Dat de personages nog in levensgevaar zouden zijn in het laatste seizoen van The Walking Dead was op deze manier geen koppijndossier meer voor de fans van de serie. De timing van de aankondiging is dus ver van ideaal te noemen.

Het commentaar van Jeffrey Dean Morgan
Tegenover EW sprak Jeffrey Dean Morgan zich uit over deze grove fout van AMC vanuit zijn perspectief. Morgan: "Zo hadden we het niet moeten aanpakken. Maar zo heeft men besloten hoe het moet gaan... Ik zou geprobeerd hebben om het op een andere manier te doen, maar kijk, dat is boven mijn salarisschaal."

Ook regisseur en uitvoerend producent Greg Nicotero zei dat hij verrast was door de vroege aankondiging. Nicotero: "We waren een beetje verrast. Omdat we dachten: 'Nou, dat zou kunnen betekenen dat bepaalde personages blijven leven, en nu is het een beetje minder gevaarlijk om dat te weten.'"

De spin-off zal waarschijnlijk in 2023 verschijnen bij AMC.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans behoorlijk boos op Marvel-serie 'She-Hulk'
Series / Nieuws

Fans behoorlijk boos op Marvel-serie 'She-Hulk'

Fans zijn boos dat een bepaald fan-favoriet personage zijn gezicht niet liet zien in de nieuwste She-Hulk-aflevering.

Fans van Daredevil hadden verwacht dat hun favoriete personage zou verschijnen in de zesde aflevering van She-Hulk: Attorney at Law, maar niets bleek minder waar te zijn.

En dus zijn ze erg teleurgesteld. Dat reflecteert meteen in de rating van aflevering zes op IMDB, waar de aflevering momenteel een 4,7 scoort. Dat fans Daredevil verwachtten te zien, is dan ook niet gebaseerd op niets.

Daredevil in She-Hulk
She-Hulk legt uiteraard de focus op Jen de She-Hulk in kwestie. Voorafgaand aan het seizoen werd echter bevestigd dat Charlie Cox als Matt Murdock zou verschijnen in She-Hulk voor een aflevering. Fans gingen er vanuit dat aflevering zes het personage eindelijk zou tonen, maar dit bleek niet het geval te zijn.

In aflevering vijf werd immers naar Daredevil gehint toen we kort zijn nieuwe outfit zagen. Maar de rol van Daredevil in She-Hulk hebben we dus nog te goed, met nog twee afleveringen te gaan.

Wanneer we hem zien zijn fans ongetwijfeld alsnog blij, maar voor nu zijn ze boos:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Onzekerheid over fantasyhit 'The Sandman' van Netflix houdt aan
Series / Nieuws

Onzekerheid over fantasyhit 'The Sandman' van Netflix houdt aan

Ondanks dat The Sandman al meer dan een maand op Netflix te zien is, weten we nog steeds niet of er een tweede seizoen komt.

The Sandman heeft het erg goed gedaan op Netflix, maar waarom is een tweede seizoen dan nog steeds niet bevestigd, een maand nadat de serie begon te streamen?

Onlangs maakten fans zich nog extra zorgen hierom toen bleek dat The Sandman niet op de lijst stond van Netflix' aankomende Tudum fan-event op 24 september, waar zo goed als iedere grote franchise aanwezig is.

Aankondiging The Sandman
Maar volgens Neil Gaiman, de schrijver van de The Sandman-comics, hoeven we ons nog geen zorgen te maken. Op Twitter vertelde hij dat het verzamelen van data over het eerste seizoen pas net klaar is, en dat Netflix nog even de tijd nodig heeft om het allemaal te analyseren.

Zodra ze gezien hebben hoe groot het succes van The Sandman nu precies is - of juist niet - zal Netflix bepalen of een tweede seizoen de moeite waard is. De verwachting is dat The Sandman seizoen 2 er gewoon gaat komen, dus de zorgen van de fans is waarschijnlijk ongegrond.

Maar om Netflix te vertellen dat ze op moeten schieten gaat niet helpen, geeft Gaiman aan!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fans van 'Star Trek: Picard' gaan blij worden met terugkeer Riker
Series / Nieuws

Fans van 'Star Trek: Picard' gaan blij worden met terugkeer Riker

Star Trek: Picard-showrunner Terry Matalas hint naar rol Riker in seizoen 3.

De showrunner van Star Trek: Picard hint naar de betrokkenheid van Riker in het derde seizoen van de serie. Hij geeft aan dat fans ongetwijfeld blij gaan worden van zijn terugkeer.

Jonathan Frakes, die Will Riker speelde in Star Trek: The Next Generation en de vier sequelfilms die daar op volgden, speelt een belangrijke rol in seizoen drie van Star Trek: Picard.

Riker in Star Trek: Picard
Onlangs werd showrunner Matalas gevraagd naar de rol van Riker in Star Trek: Picard seizoen 3, nadat het personage opdook in een trailer. Het volgende had hij hierover te zeggen:

"Picard is erg belangrijk en staat centraal in dit alles. Maar Riker en Beverly staan heel dicht op de tweede plek. Maar er is veel Riker, dus als je een fan bent van Will Riker, dan krijg je een gezonde dosis Riker. En ook wat van Riker dat je nooit eerder hebt gezien. Je krijgt een heleboel dingen die je altijd al wilde voor Kerstmis."

In Star Trek: The Next Generation was Riker een van de belangrijkste personages. Samen met Commander Data waren er veel afleveringen aan zijn personage toegewijd.

Frakes gaan we niet alleen vóór de camera zien, maar ook erachter. Hij werkt namelijk ook als regisseur aan aflevering 3 en 4 van Star Trek: Picard seizoen 3.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Chris Pratt geeft veelbelovende updat 'Terminal List' seizoen 2
Series / Nieuws

Chris Pratt geeft veelbelovende updat 'Terminal List' seizoen 2

Volgens de populaire acteur hoeven de fans zich nergens zorgen over te maken.

Amazon-serie The Terminal List werd bij release voornamelijk negatief ontvangen door critici, maar kijkers vonden de serie over het algemeen geweldig. Dat blijkt alleen al uit de 1,6 miljard minuten die de serie is gekeken volgens Nielsen.

Tijdens een nieuwe aflevering van Danger Close, een podcast van Terminal List-auteur Jack Carr, werd er ook gesproken over de toekomst van de serie. Carr liet weten dat er binnenkort "coole aankondigingen" worden gedaan.

Alles komt goed
Daarnaast stelde Chris Pratt, die te gast was bij de podcast, fans gerust over de toekomst van The Terminal List. Aldus Pratt:

"Aan de fans van The Terminal List wil ik laten weten dat ze zich nergens zorgen over hoeven te maken. We houden van jullie en waarderen jullie steun. Het is onze missie om terug te keren naar de bron. We werken er hard aan."

Het is nog onduidelijk wanneer het tweede seizoen van The Terminal List moet verschijnen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze horror-franchise wordt een HBO-serie!
Series / Nieuws

Deze horror-franchise wordt een HBO-serie!

Er gaan heel wat hoofden exploderen als deze serie op de buis komt.

HBO heeft aangekondigd dat ze van David Cronenbergs Canadese horrorklassieker Scanners een serie gaan maken.

Emmy-winnaar William Bridges (Black Mirror: USS Callister) zal dienst doen als scenarist en showrunner van de serie. Yann Demange (Lovecraft Country) zal de pilot-aflevering regisseren en produceren voor HBO, Wayward Films en Media Res Studio (The Morning Show, Pachinko).

In de oorspronkelijke film uit 1981 volgen we een groepje mensen met telepatische en telekinetische krachten genaamd 'Scanners'. Een factie van deze groep wordt geleid door de machtsbeluste Revok (Michael Ironside). tegelijkterijd is er een veiligheidsdienst die zelf Scanners inhuurt om Revok te stoppen.

Mind. Blown.
De serie wordt al enkele jaren ontwikkeld, maar wordt nu dus echt gemaakt. Scanners wordt omschreven als een ruwe thriller die zich richt op twee vrouwen die aan de rand van de moderne maatschappij leven.

Het duo wordt achtervolgd door een aantal agenten met onvoorstelbare krachten. De twee moeten daarom alles op alles zetten om de agenten te vermijden.

Cronenberg, Michael Ellenberg, Lindsey Springer, Meredith Duff, Sarah Sullivan, René en Fanny-Laure Malo, Pierre David, Clark Peterson en Aaron Gilbert zijn allen uitvoerend producenten van de serie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix maakt veel bekend over nieuwe topseries
Series / Nieuws

Netflix maakt veel bekend over nieuwe topseries

Tijdens Tudum krijgen we een preview op enkele grote aanstaande series.

Morgen vindt voor de tweede keer het Netflix-event Tudum plaats. De gehele zaterdag worden er vele details over nieuwe films en series onthuld. Hieronder vind je een overzicht die nu al bekend zijn gemaakt.

Op FilmTotaal.nl vind je een overzicht van de filmgerelateerde zaken die tijdens Tudum worden onthuld.

- Henry Cavill deelt een nieuwtje over het derde seizoen van The Witcher en Anya Chalotra en Freya Allan geven een kijkje achter de schermen.

- Michelle Yeoh, Sophia Brown en Laurence O'Fuarain onthullen grappige feitjes over The Witcher: Blood Origin.

- Lupin is terug! Omar Sy geeft een sneak peek van deel 3.

- De cast van 1899, waaronder Andreas Pietschmann (Dark), Miguel Bernaudeau (Elite), Lucas Lynggaard Tønnesen (The Rain, Borgen) en Maciej Mussial (The Witcher) onthullen een goed bewaard geheim over de mysterieuze thriller van de makers van Dark.

- Alex Pina en Pedro Alonso praten voor het eerst over Berlin, de aankomende spin-off van La Casa de Papel.

- Fans krijgen een onvergetelijk voorproefje van het zesde seizoen van Elite.
De sterren van Bridgerton laten op creatieve wijze zien wat er volgend seizoen gaat komen.

- Leer India Amarteifio kennen, de actrice die Queen Charlotte speelt in de gelijknamige serie. Bekijk tevens de eerste beelden die worden ingeleid door bedenker en schrijver Shonda Rhimes.

- De cast van Stranger Things beantwoordt triviavragen van fans en deelt bloopers en nooit eerder vertoond beeldmateriaal van de set van seizoen 4.

- Jenna Ortega, die in de rol kruipt van Wednesday Addams in de nieuwe serie Wednesday, deelt een exclusieve clip van de serie.

- Ryan Murphy lanceert de trailer en releasedatum van The Watcher, een spannende whodunit limited series met Naomi Watts, Bobby Cannavale, Jennifer Coolidge, Margo Martindale en Mia Farrow.

- De cast van Shadow & Bone deelt een exclusieve sneak peek van het tweede seizoen.

- De cast van The Umbrella Academy kijkt samen naar hun grappigste opnames.

- Speciale gastoptredens van de cast van Heartstopper, Squid Game, Outer Banks en meer!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'House of the Dragon' maakt een einde aan de grote tijdsprongen
Series / Nieuws

'House of the Dragon' maakt een einde aan de grote tijdsprongen

Het verhaal van familie Targaryen beslaat een groot tijdperk. Er is genoeg te vertellen.

De Game of Thrones spin-off House of the Dragon heeft bijna geen introductie meer nodig. De serie over het leven van de familie Targaryen speelt zich af jaren voor de gebeurtenissen in Game of Thrones. De serie maakt derhalve flinke tijdsprongen om de verhalen van de familieleden te vertellen. Volgens Matt Smith is dat nu voorbij.

In een onlangs verschenen podcast maakt Matt Smith, die de rol van driftkikker Daemon Targaryen speelt, bekend dat de grote tijdsprongen die de serie maakt vanaf aflevering zes voorbij zijn. In de 200 jaar voor de geboorte van Daenerys Targaryen heeft de kijker al kennis gemaakt met kleinere tijdsprongen die de ontwikkeling tussen de verschillende personages weergeeft.

Van klein naar groot
Zo was te zien dat de relatie tussen Rhaenyra en Alicent wat moeizamer werd, zeker na het huwelijk tussen Alicent en Rhaenyra's vader koning Viserys Targeryen. In de spanne van een aantal afleveringen zijn er baby's geboren en zijn we een aantal jaar vooruit maar na aflevering vijf komt de grootste tijdsprong tot nu toe. Er wordt zeker 10 jaar vooruitgegaan de toekomst in.

Logischerwijs dat er onder andere voor de 15 tot 17-jarige Rhaenyra, die tot dan toe gespeeld wordt door de Australische actrice Milly Alcock, andere acteurs worden gecast. In dit artikel lees je daar meer over. Volgens Matt Smith blijft de tijdlijn na de tijdsprong van aflevering vijf min of meer hetzelfde voor seizoen twee en drie en wellicht daarna

Alvast benieuwd naar de nieuwe gezichten? Kijk de preview van aflevering zes hieronder. De rest van House of the Dragon kijk je op HBO Max.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'FIFA 23' krijgt een gave 'Ted Lasso'-trailer
Series / Nieuws

'FIFA 23' krijgt een gave 'Ted Lasso'-trailer

De crossover tussen de bekende videogame en de populaire voetbalserie is zeker onconventioneel te noemen.

Ted Lasso, bekend van de gelijknamige serie, komt officieel naar FIFA 23! Deze onconventionele crossover tussen een serie en een game heeft vele fans razend enthousiast gemaakt voor de nieuwe voetbalgame. Zowel de coach als zijn team zullen in het spel speelbaar zijn.

Voor langere tijd waren de show van Apple TV+ en de game aan het teasen dat er iets speciaals aan zat te komen. En nu hebben ze officieel bekendgemaakt dat de bekende coach Ted Lasso speelbaar zal zijn in de carrièremodus en andere delen van het spel.

Fans vanover de hele wereld hebben de avonturen van AFC Richmond gevolgd voor meerdere seizoenen, en zullen waarschijnlijk niet de kans aan zich voorbij laten gaan om in de voetbalschoenen te stappen van hun helden op het veld.

Een trailer van de ongewone feature
Zo bracht EA naar buiten dat het team van Lasso zal verschijnen in FIFA 23: "Dat betekent dat Ted Lasso, Coach Beard en de grootste sterren van de AFC Richmond-selectie, waaronder Jamie Tartt, Dani Rojas, Sam Obisanya, Roy Kent en Isaac McAdoo, allemaal worden geïntegreerd in FIFA 23, samen met Nelson Road - de thuisbasis van de club."

Bekijk hieronder zelf de trailer, die uitkwam samen met de bekendmaking.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Stargirl'-actrice hint naar crossover met bikkelharde DC-serie
Series / Foto's

'Stargirl'-actrice hint naar crossover met bikkelharde DC-serie

Na weken aan geruchten lijkt deze cross-over nu eindelijk bevestigd.

Het is bevestigd! In ieder geval, zo blijkt van een recente foto van Brec Bessinger, a.k.a. Stargirl, uit de gelijknamige serie. Op de 'behind the scenes'-foto is zij schijnbaar op de set aanwezig van een crossover tussen Stargirl en Titans!

Met de grote bezuinigen bij Warner Bros. Discovery was voor vele DC-series de toekomst onzeker geworden. Deze geïmpliceerde crossover zou dus een redding kunnen zijn voor beide series, of het besluit om één van de series te schrappen en enkele personages te laten 'overvliegen' naar een ander deel van het DC-universum.

Op de foto
Bij Stargirl en Titans lijkt de crossover nu een feit. Eric Dean Seaton, regisseur van Titans, deelde namelijk recent als eerste een foto met daarop meerdere acteurs met bekende kostuums. Seaton heeft veel betekend voor het DC-universum. Hij regisseerde afleveringen voor Supergirl, The Flash, Batwoman, Superman & Lois en DC's Legends of Tomorrow.

Op de foto waren zowel Stargirl-actrice Brec Bessinger als Titans-acteur Ryan Potter (Gar Logan). Ook Geoff Johns, bedenker van de serie, is te zien op de foto. Hiermee lijkt dus een nieuwe, spannende aflevering met deze personages bijzonder realitsch te zijn geworden.

Bekijk de foto hieronder.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Barbaarse serie van Netflix krijgt al heel snel een tweede seizoen
Series / Nieuws

Barbaarse serie van Netflix krijgt al heel snel een tweede seizoen

Net als het eerste zal ook het tweede seizoen opnieuw uit zes afleveringen bestaan...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Aan het begin van deze mooie zomer werd er door Netflix al een teaser de wereld ingestuurd met betrekking tot het tweede seizoen van Barbaren. Vanaf dat moment bleef het eigenlijk opvallend stil over het aankomende vervolg. Daar is nu verandering in gekomen.

In het eerste seizoen van Barbaren waren we natuurlijk getuige van de slag om het zogenaamde Teutoburgerwoud. Dat eerste seizoen viel bij veel mensen goed in de smaak waardoor het uitkijken was naar het vervolg.

Dat vervolg laat niet lang meer op zich wachten. Het tweede seizoen van Barbaren zal namelijk in oktober reeds te zien zijn op Netflix. Daarin wordt een kleine sprong in de tijd gemaakt ten opzichte van het eerste seizoen. Het tweede deel speelt zich immers een jaar af na de nederlaag van Varus.

Zes nieuwe afleveringen
Net zoals het eerste seizoen bestaat ook het vervolg uit (slechts) zes afleveringen. Voor elke aflevering geldt dat ze ongeveer 45 minuten duurt.

Kan jij ook al niet meer wachten op het verschijnen van het tweede seizoen van Barbaren? Nog even geduld uitoefenen kan voldoende zijn. Ze is namelijk te bekijken op streamingdienst Netflix vanaf 21 oktober 2022.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Scary Movie', 'Airplane' en 'The Naked Gun'-makers maken gehakt van Scandinavische thrillers
Series / Nieuws

'Scary Movie', 'Airplane' en 'The Naked Gun'-makers maken gehakt van Scandinavische thrillers

De makers hebben al veel parodieën gemaakt. Dit keer zijn de Scandinavische thrillers aan de beurt.

Veel generaties zijn opgegroeid met de werken van David Zucker en veel mensen hebben genoten van het werk van Pat Proft. Onder hun leiding zijn de bekende films als Airplane!, en de reeksen van Scary Movie, The Naked Gun en Police Academy gemaakt. Dit keer komen ze terug met een parodie op de Scandinavische thriller.

Het genre van de Scandinavische detective/thriller, ofwel de Nordic Noir, heeft in de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen. Zo zijn mensen vast bekend met series als Midnattsol, Wallander of de werken van Stieg Larsson waarvan de verfilming The Girl with the Dragon Tattoo wellicht de bekendste is. Ze zijn veelal donker, aangrijpend en mysterieus. Reden genoeg dus voor David Zucker en Pat Proft om er een parodie op te maken.

Finnen nemen het wat minder serieus
De Amerikaanse producenten gaan de handen ineen slaan met het recentelijk opgerichte Finse productiebedrijf Ikkas' Creative Studios. De serie is bedacht en zal worden geschreven door de Finse stand-up comedians Mika Eirtovaara en Riku Suokas en scenarioschrijver Heikki Ryrjä.

De serie heeft als opzet "Nordic Noir meets Police Squad" en het verhaal volgt drie top agenten van de Nordic Police Force wiens taak het is om de moorden op te lossen waar de Scandinavische psychopaten zo goed in zijn. Elke aflevering speelt zich af in een ander Scandinavisch land met elk een ander verhaal. Zoals een seriemoordenaar die alleen rockbands vermoord die super slecht spelen of een influencer die ijssculpturen van zijn slachtoffers maakt.

De serie getiteld NoPoFo staat nog in de kinderschoenen. Binnenkort zullen meer details bekend worden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.