Eerste reacties op laatste seizoen 'The Walking Dead' zijn binnen!

Eerste reacties laatste seizoen 'The Walking Dead'

De eerste reacties op het laatste seizoen zijn binnen, en ze zijn niet allemaal even positief.

Mitchell van Vuren, 24 september 2022 11:07

Het laatste seizoen van The Walking Dead staat om de hoek, en de eerste reacties erop zijn nu al binnen. AMC stuurde twee afleveringen al rond onder de pers en critici, die een eerste indruk hebben geschreven over wat ons te wachten staat.
AMC heeft de afleveringen 1117 (Lockdown) en 1118 (A New Deal) vrijgegeven bij een selecte groep kijkers, die zullen uitkomen op dezelfde avond bij AMC. Men is voornamelijk positief, maar ook teleurgesteld dat er iets erg belangrijks nog mist: een einde.

Wat de critici ervan vonden
ComicBook: "Hoewel 'Lockdown' geen 'No Way Out' is - de epische aflevering die de tweede helft van seizoen 6 aftrapte… - is de door Greg Nicotero geregisseerde aflevering intens en meeslepend, een spannende zit van begin tot eind."

WhatToWatch: "Wat we kunnen zeggen is dat deze twee afleveringen exemplarisch zijn voor alles waar we van houden in 'The Walking Dead', inclusief veel zombies, explosieve moorden en tonnen bloed, ingewanden en gore. Team Family komt opnieuw samen om de echte boosdoeners van de apocalyps te bestrijden: mensen die anderen willen uitbuiten voor hun eigen gewin."

Gamespot: "Gedurende tweederde van zijn langgerekte laatste seizoen heeft 'The Walking Dead' niet echt het gevoel dat het tot een einde komt… Na de eerste twee afleveringen van seizoen 11C wacht ik nog steeds tot de trein het station binnenrijdt. Ik denk dat het probleem voortkomt uit AMC's plannen voor een veel groter 'The Walking Dead'-universum - het wordt zelfs op de markt gebracht als het Marvel-achtige 'TWDU'."

Insider: "Ik ben bang dat bepaalde verhalen zullen worden overgeslagen en ingekort in dienst van het opzetten van de drie toekomstige spin-offs met Daryl, Maggie, Negan, samen met de langverwachte terugkeer van Rick en Michonne..."

Op 2 oktober komen de twee afleveringen uit bij AMC.


Bron: Comic Book

Lees meer over: the walking dead, amc, finale

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws