search
'True Detective: Night Country' krijgt meer topacteurs
Series / Nieuws

'True Detective: Night Country' krijgt meer topacteurs

Zal het vierde seizoen de eenzame hoogte van de eerste reeks weten te benaderen?

John Hawkes (Deadwood), Christopher Eccleston (Doctor Who), Fiona Shaw (Andor) en jonge acteurs Finn Bennett en Anna Lambe zijn de nieuwste toevoeging aan de cast van True Detective: Night Country.

Het vijftal is te zien naast de eerder aangekondigde Jodie Foster (The Silence of the Lambs) en bokser/actrice Kali Reis in het vierde seizoen van de anthology-serie. Het betreft de eerste tv-rol voor tweevoudig Oscarwinnaar Foster sinds begin jaren '70.

Een ijskoud mysterie
In het nieuwe seizoen reizen we af naar Ennis, Alaska, waar zes mannen die een onderzoekstation bevolken spoorloos verdwijnen.

Om de zaak op te lossen, moeten rechercheurs Liz Danvers (Foster) en Evangeline Navarro (Reis) de duisternis trotseren en een web van leugens ontrafelen.

Lopez, Foster, Barry Jenkins, Adele Romanski, Mark Ceryak, Alan Page Arriaga, Mari Jo Winkler, Chris Mundy, Matthew McConaughey, Woody Harrelson, Cary Joji Fukunaga en Nic Pizzolatto zijn uitvoerend producenten. het is nog onduidelijk wanneer het vierde seizoen te streamen zal zijn.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen