Netflix geeft hitserie 'You' twee keer goed nieuws voor seizoen 4

Netflix heeft goed nieuws voor 'You' seizoen 4

Het vierde seizoen van de goed bekeken serie You wordt in tweeën geknipt.

Bram de Groot, 25 september 2022 11:05

Een paar dagen geleden verscheen het bericht dat Netflix plannen heeft om seizoenen van de Netflix Originals steeds minder vaak in een keer online te zetten. Ook bij de serie You wordt het seizoen in tweeën geknipt.
De streamer komt nu met een dubbele aankondiging voor die serie. Het vierde seizoen heeft namelijk twee datums gekregen, voor zowel seizoen 4 deel één als seizoen 4 deel twee. Ook is er een teaser online gezet.

In het nieuwe seizoen van de thrillerserie keert Penn Badgley uiteraard weer terug als Joe Goldberg en er zijn nieuwe rollen voor Lukas Gage als Adam, Charlotte Ritchie als Kate, Tilly Keeper als Lady Phoebe, Amy Leigh Hickman als Nadia en Ed Speleers als Rhys.

Eerste teaser en datums voor You seizoen 4
Op YouTube valt bij onderstaande teaser voor het vierde seizoen het volgende te lezen: "Hello there, Professor Joe." met de bekendmaking dat deel één van seizoen 4 op 10 februari op Netflix komt te staan en deel twee op 10 maart.


De synopsis voor de serie: "Een charmante baas van een boekwinkel is geobsedeerd door een opkomend schrijfster en neemt wel heel extreme stappen om haar aandacht te trekken."

Bron: Netflix

Lees meer over: You, Netflix, Penn Badgley, Lukas Gage, Charlotte Ritchie

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws