search
'Vikings: Valhalla' krijgt een opvallend groot gevecht in seizoen 2
Series / Video/clip/featurette

'Vikings: Valhalla' krijgt een opvallend groot gevecht in seizoen 2

Het tweede seizoen van de Netflix-serie komt in 2023 naar Netflix. Hieronder de eerste beelden.

De opnames voor het tweede seizoen van Vikings: Valhalla, het vervolg op de successerie Vikings (2013-2020), werd al in november 2021 afgerond door onder meer BAFTA-winnaar Niels Arden Oplev.

Toch zal het nog even wachten zijn op het tweede seizoen. De serie zal namelijk niet eerder dan in 2023 op Netflix te zien zijn. Nu heeft Netflix wel een eerste clip uit Valhalla online gezet.

Het eerste seizoen werd sterk ontvangen en staat op 90% procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. "Valhalla, dat geniet van de glorie van ongecompliceerde avonturenverhalen, is een verdomd goede dramatisering van de veroveringen van Leif Eriksson," luidt de critics consensus.

Veldslag in eerste beelden Vikings: Valhalla seizoen 2
In de clip zien we de legendarische Vikinghelden Leif Eriksson (Sam Corlett), Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson), en Harald Sigurdsson (Leo Suter). Ze voeren een wanhopige laatste strijd tegen Olaf en zijn krijgers.De synopsis van Vikings: Valhalla: In dit vervolg op Vikings zijn honderd jaar verstreken en staat een nieuwe generatie legendarische helden op om hun eigen lot te bepalen en geschiedenis te schrijven.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen