Netflix onthult beelden 'Bridgerton'-spinoff met India Amarteifio als Queen Charlotte

Netflix deelt eerste blik op 'Bridgerton'-spinoff

In Queen Charlotte: A Bridgerton Story krijgen we een jonge Charlotte te zien.

Bram de Groot, 26 september 2022 06:00

Een paar dagen geleden kregen we al een eerste foto voor de Bridgerton-spinoffserie Queen Charlotte: A Bridgerton Story. Tijdens het Tudum-event heeft Netflix nu een eerste clip vrijgegeven uit de serie.

De spin-off richt zich overduidelijk op Queen Charlotte (1744-1818), een eerdere koningin van het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittanniƫ en Ierland. In de moederserie wordt ze gespeeld door Golda Rosheuvel en in de spinoff zal India Amarteifio de jonge Charlotte spelen.

In Queen Charlotte: A Bridgerton Story krijgen we ook rollen te zien van onder meer Adjoa Andoh / Arsema Thomas as Lady Danbury, Ruth Gemmell / Connie Jenkins-Greig als Violet, Hugh Sachs / Sam Clemmett als Brimsley en Michelle Fairley als Princess Augusta.

Queen Charlotte: eerste clip
De clip laat zich op YouTube als volgt omschrijven: "Charlotte, ontmoet George. De eerste ontmoeting van een romance die leidde tot de Bridgerton-samenleving zoals we die kennen."

Het is nog niet bekend wanneer Queen Charlotte: A Bridgerton Story, een eenmalige miniserie, op Netflix verschijnt.Bron: Netflix

Lees meer over: Bridgerton, Queen Charlotte A Bridgerton Story, Golda Rosheuvel, India Amarteifio

Populair nieuws