search
Gecancelde finale-aflevering 'FBI' ziet nu toch het daglicht
Series / Nieuws

Gecancelde finale-aflevering 'FBI' ziet nu toch het daglicht

Na heftige gebeurtenissen op een school werd de aflevering oorspronkelijk niet uitgezonden.

Doordat wapens er wel erg makkelijk verkrijgbaar zijn, wordt Amerika regelmatig opgeschrikt door schietincidenten op scholen. Zo werden op 24 mei dit jaar 21 scholieren en leraren doodgeschoten door een achttienjarige jongen.

Een van de gevolgen was dat CBS de finale-aflevering van seizoen vier van de serie FBI niet uitzond. Uit een vrijgegeven synopsis bleek dat de aflevering niet zou inzoomen op een schietincident op een school.

De aflevering zou kijken naar een middelbare scholier die onderdeel is van een groep moordenaars die wapens heeft aangeschaft om een ingrijpende schietpartij uit te voeren.

FBI seizoen 4 wordt toch afgerond
De website TV Line meldt nu dat de aflevering toch wordt uitgezonden en wel op 4 oktober. De aflevering 'Prodigal Son' verschijnt zelfs pas na de première van het vijfde seizoen.

"Ik heb de aflevering niet gezien. Ik zal deze met iedereen gaan kijken, dus ik kan niet over het eindresultaat praten," onthulde acteur Jeremy Sisto aan TV Line.

"Maar ik was erg onder de indruk van het script van Rick Eid. Hij is een geweldige schrijver, en dit script laat echt zijn vermogen zien om het emotionele verhaal van het personage te koppelen aan de actie van de aflevering."

In Nederland volg je FBI op Veronica of op [url1=https://www.kijk.nl/programmas/fbi]Kijk[/url].




Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen