search
Netflix-fantasyserie 'Shadow and Bone' wil je wat laten zien uit seizoen 2
Series / Nieuws

Netflix-fantasyserie 'Shadow and Bone' wil je wat laten zien uit seizoen 2

Netflix heeft via een nieuwe trailer een eerste blik gegeven op de outfits uit Shadow and Bone seizoen 2.

In een korte clip laat Netflix de outfits zien van een aantal belangrijke Shadow and Bone-personages.

In de clip zien we de personages Nikolai, Tolya, Tamar en Wylan gekleed in hun nieuwe kleding voor het tweede seizoen van Shadow and Bone.

Teaser Shadow and Bone
Check de trailer hieronder om er zelf achter te komen hoe de sterren uit Shadow and Bone er komend seizoen uitzien. Gebaseerd op de YouTube-comments vallen de nieuwe outfits in ieder geval in de smaak, want de reacties daar zijn enkel positief.

Shadow and Bone wordt door sommigen vergeleken met Game of Thrones, en die vergelijking is niet geheel onterecht. Net als de populaire fantasyserie is Shadow and Bone gebaseerd op een boekenserie. Het eerste seizoen is gebaseerd op het eerste boek uit de trilogie, genaamd Shadow and Bone. Het tweede boek in de serie heet Siege and Storm; het derde boek Six of Crows.

In juni van dit jaar waren de cast en crew klaar met het filmen van Shadow and Bone seizoen 2, maar dat betekent niet dat we de serie binnenkort al op Netflix kunnen verwachten. Post-productie is namelijk begonnen en dat kan gemakkelijk een half jaar duren.

Verwacht het tweede seizoen van Shadow and Bone dus niet voor 2023, wellicht in februari of maart.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen