'The Walking Dead'-sterren nemen emotioneel afscheid van de serie

'The Walking Dead'-sterren nemen afscheid

In een nieuwe documentaire nemen The Walking Dead-fans emotioneel afscheid van de serie.

Niels Arts, 26 september 2022 14:49

Later dit jaar komt The Walking Dead na elf lange seizoen tot een einde, maar niet voordat fans de tijd hebben genomen om afscheid te nemen van de serie. Daar is zelfs een documentaire aan toegewijd.
De documentaire, genaamd Generation Dead, is een documentaire die het verhaal volgt van een vader en zoon terwijl ze verschillende iconische locaties filmen waar The Walking Dead gefilmd is.

The Walking Dead-documentaire
Zo zien we dat Benjamin Younger en Lamontre Grant Senoia en Georgia bezoeken als onderdeel van hun tour, aangezien daar veel scènes van de serie zijn gefilmd.

Vooral voor echte The Walking Dead-fans zal het kijken van de documentaire nostalgische gevoelens oproepen. De serie is immers al meer dan twaalf jaar bezig, en daardoor een belangrijk onderdeel geworden van het leven van veel fans.

Naast het verhaal van Benjamin en Lamontre laten ook een aantal bekende acteurs uit de serie van zich horen. Zo zien we Lauren Cohan (Maggie), Norman Reedus (Daryl), Melissa McBride (Carol) en Jeffrey Dean Morgan (Negan) voorbijkomen.

De documentaire is geregisseerd door Raquel Cepeda, met de uitvoerende producenten Sacha Jenkins, Kevin Dreyfuss en Katherine Dore tevens aan het project verbonden.


Bron: YouTube

Lees meer over: The Walking Dead, AMC, Generation Dead, Documentaire

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws