Nieuwe schattenjacht in populaire serie 'Outer Banks' seizoen 3 van Netflix

Weer veel avontuur in 'Outer Banks' seizoen 3

Hoe ver wil je gaan om je schat te bemachtigen? Die vraag stelt de trailer van Outer Banks seizoen 3.

Niels Arts, 26-09-2022 16:40

Tijdens het Tudum Netflix fan-event is een trailer van Outer Banks seizoen 3 getoond. Hoe ver wil je gaan om je schat te bemachtigen? Dat is de vraag die in de trailer gesteld wordt.
De trailer van Outer Banks seizoen 3 begint op een prachtig strand met kokosnoten en azuurblauw water. De serie maakt een terugkeer in 2023.

Outer Banks-trailer
Outer Banks is een coming-of-age-verhaal dat een hechte groep tieners volgt, oftewel de Pogues. Ze draaien een beetje door in hun jacht op schatten. Chase Stokes, Madelyn Cline, Madison Bailey, J.D. en Rudy Pankow spelen de hoofdrollen.

Voor het derde seizoen sluiten Andy McQuen (Mrs. Davis, Station Eleven), Fiona Palomo (Control Z, La Negociadora) en Lou Ferrigno Jr (S.W.A.T., Stargirl) zich aan bij de cast.

Outer Banks is sinds de release van het eerste seizoen al een hit op Netflix. Het tweede seizoen stond vier weken aan de top van de lijst toen hij voor het eerst verscheen. De serie is gecreëerd door Jonas Pate, Josh Pate en Shannon Burke, die allemaal terugkeren als showrunners en uitvoerend producenten.

Bron: YouTube

Lees meer over: Outer Banks, seizoen 3, Netflix, trailer

Populair nieuws