‘Monster: The Jeffrey Dahmer story’ is traumatiserend en gaat te ver

Jeffrey Dahmer serie gaat te ver

Nabestaanden van de slachtoffers geven hun ongezouten mening over de 'onnodige' serie.

Glenn Walsh, 26 september 2022 17:18

Op voorhand was wel te verwachten dat een serie over de Amerikaanse kannibaal, necrofiel en seriemoordenaar Jeffrey Dahmer wat stof zou doen opwaaien. De serie Monster: The Jeffrey Dahmer Story is nog maar een paar dagen oud en veel mensen hebben het er over. Maar nu laten nabestaanden van de slachtoffers van zich horen.
Eerder werd al bekend dat er veel kijkers zijn die vrij uitgesproken waren over de serie. Over het algemeen zijn mensen erg te spreken over de acteerkwaliteiten, met name die van hoofdrolspeler Evan Peters. Maar veel mensen werden er op zijn zachtst gezegd neerslachtig van.

Serie is blijvend traumatiserend
Op Instagram schrijft Eric Perry, die een van de nabestaanden van slachtoffer Errol Lindsey is, dat de serie voor onnodig leed zorgt. Hij schrijft Ik zal niemand vertellen wat ze wel of niet moeten kijken en ik weet dat ‘true crime’ momenteel populair is maar mijn familie is boos over deze serie. Het is blijvend traumatiserend en waarvoor? Hoeveel films, series of documentaires hebben we nodig?”

In zijn post is ook een video geplaatst met de echte beelden van tijdens de zaak in de jaren 90 alsmede de beelden uit Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Op het internet hebben mensen ook al compilaties gemaakt van de interviews met Jeffrey Dahmer met daarnaast de corresponderende scènes uit de serie. Hieronder is een voorbeeld te zien.

Voorlopig raken de mensen nog niet uitgesproken over Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Je kijkt alle afleveringen op Netflix.Bron: IndieWire

Lees meer over: Monster The Jeffrey Dahmer Story, Jeffrey Dahmer, Evan Peters, Netflix, Ryan Murphy

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws