search
Veel actie in eerste beelden 'Vikings: Valhalla' seizoen 2
Series / Nieuws

Veel actie in eerste beelden 'Vikings: Valhalla' seizoen 2

Eerder werd door Netflix ook al de komst van een derde seizoen van de reeks bevestigd...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Met veel spanning wordt er nu al door de fans uitgekeken naar het verschijnen van het tweede seizoen van de serie Vikings: Valhalla. Netflix heeft ondertussen al een klein tipje van de sluier gelicht door de eerste beelden de wereld in te sturen.

In de eerste beelden van het tweede seizoen zien we (hoe kan het ook anders) enkele oude bekenden opduiken. Het gaat hierbij meer bepaald om Leif Eriksson en Freydis Eriksdotter. Ook Harald Sigurdsson is opnieuw van de partij. Zij binden een laatste stevige strijd aan met Olaf en zijn krijgers.

2023
Ondanks het feit dat Netflix nu al de eerste beelden op de wereld loslaat is het jammer genoeg zo dat we nog even moeten wachten op het verschijnen van het tweede seizoen. Deze staat namelijk gepland voor "ergens" in de loop van het jaar 2023.

Ondanks het feit dat het tweede seizoen van Vikings: Valhalla dus nog moet verschijnen is het zo dat Netflix eerder ook al de komst van een derde seizoen heeft bevestigd. Voor elk seizoen geldt dat ze zou bestaan uit acht afleveringen waardoor fans nu reeds zijn verzekerd van in totaal minstens 24 episodes.

Ben jij ook benieuwd naar de eerste beelden die de wereld zijn ingestuurd van Vikings: Valhalla? Dan moet je absoluut de onderstaande trailer bekijken!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen