search
De levende hand 'Thing' uit Netflix-serie 'Wednesday' is onthuld in gave clip
Series / Trailer

De levende hand 'Thing' uit Netflix-serie 'Wednesday' is onthuld in gave clip

De beroemde hand zonder eigenaar wordt flink aangepakt in deze nieuwe clip van de aankomende serie.

Voor fans van de klassieke serie The Addams Family uit 1964 brengt Netflix steeds meer materiaal naar buiten over de remake, die in dit jaar uit zal gaan komen. Ditmaal speelt in een van de clips Thing de hoofdrol, de bekende hand die een onmisbaar onderdeel is van het griezelige gezinnetje. Bekijk de grappige clip hieronder!

Volgens de officiële synopsis, die Netflix online heeft gezet, zal de nieuwe show Wednesday focussen op de dochter van de Addams-familie terwijl ze langzaam meer grip krijgt op haar paranormale krachten.

Ze probeert verder een moordpartij in het nabijgelegen stadje te verijdelen en het mysterie op te lossen, dat haar ouders in zijn ban hield 25 jaar geleden. Kortom, Netflix lijkt de bekende personages opnieuw tot leven te laten komen in het formaat van een tienerserie.De nieuwste clip van The Addams Family
Of dat goed of slecht zal uitvallen, zal binnenkort gaan blijken. In de nieuwe clip worden al meer van de motieven van dochter Wednesday weggegeven, evenals haar verhouding tot het 'huisdier' Thing.

Bekijk de clip zelf hieronder. Vanaf 23 november zal de serie te vinden zijn bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen