Bloed vloeit rijkelijk in eerste beelden 'House of the Dragon' aflevering 7

Bloed vloeit in 'House of the Dragon' aflevering 7

De nieuwe trailer voor aflevering zeven van 'House of the Dragon' belooft enorm veel actie.

Nina Beerendonk, 27-09-2022 06:38

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Hoewel het lijkt alsof de serie pas net begonnen is, zijn er toch echt nog maar vier afleveringen te gaan in het eerste seizoen van HBO's House of the Dragon. In de eerste beelden van aflevering zeven is alvast te zien dat de kijker nog veel te wachten staat.
Uit de sneak-peek trailer die HBO online heeft gezet, blijkt dat de zevende aflevering "Driftmark" vol actie zal zitten. De Targaryens zijn namelijk duidelijk in gevecht met zichzelf. Tegen het einde van de trailer is er bloed vergoten en lijkt het alsof Alicent Rhaenyra met een mes snijdt.

Tijdsprong zorgt voor meer intensiteit
Het lijkt erop dat de Game of Thrones prequel na de tijdsprong van tien jaar die in aflevering zes gemaakt werd een tandje bij heeft gezet qua intensiteit. Actrice Emily Carey droeg na deze tijdsprong haar rol van Alicent over aan Olivia Cooke. Hierover zegt zij het volgende:

"Het is heel vreemd om zoveel vrijheid en eigenaarschap te hebben over een rol, en dan niet eens de rest van de scripts te kunnen lezen, omdat deze zo geheim waren. Ik heb er heel veel zin in om Olivia en Emma (D'arcy, de nieuwe actrice voor Rhaenyra) hun ding te zien doen."

Een nieuwe aflevering van House of the Dragon is iedere zondag te zien op HBO Max. Hieronder kun je de trailer voor aflevering zeven alvast bekijken.


Bron: Comicbook

Lees meer over: House of the Dragon, Game of Thrones, Olivia Cooke, HBO Max, Emily Carey

Populair nieuws