‘The Boys’ nieuwste seizoen zal verrassend veel geweld bevatten

Verrassend veel geweld nieuw seizoen ‘The Boys’

Want ‘The Boys’ staat natuurlijk bekend om de minimale hoeveelheid geweld.

Glenn Walsh, 27 september 2022 07:16

The Boys weet sinds het uitkomen in 2019 de kijkers vaak te trakteren op veel actie, vermakelijke dialogen en vooral de nodige dosis geweld. Ster uit de serie Jessie T. Usher deelt alvast wat details over het aankomende seizoen dat op dit moment gefilmd wordt.
In een recent interview vertelt Jessie T. Usher, die de rol van A-Train speelt, wat het publiek kan verwachten van seizoen vier. Fans van de serie weten inmiddels wel wat er verwacht kan worden van The Boys. De niet bepaald heroïsche superhelden weten vaak met veel geweld en agressiviteit een flink bloedbad achter te laten. Het derde seizoen heeft dit ook weer tot een nieuw niveau weten te tillen dus rijst de vraag of het wat minder kan in seizoen vier.

Verrassend veel geweld
Dus werd deze vraag voorgelegd aan Jessie T. Usher die vertelde dat hij niet precies wist of het meer of minder zou worden. Hij zei hierover: ”Wat ik wel kan zeggen is dat het verrassend wordt. Het wordt verrassend voor iedereen. Dat is het enige wat ik er over kan zeggen.”. Niet echt een heel concreet antwoord. Maar nu staat het personage A-Train ook niet echt bekend om het gebrek aan toepassen van geweld.

Het vierde seizoen van The Boys wordt momenteel gefilmd in Toronto. Het hoofd visuele effecten van de serie Stephan Fleet wist ook wat te melden over het geweld. Hij vertelde dat hij niet kon ‘onzien’ wat hij op de set heeft waargenomen. Daarnaast heeft de Twitterpagina van The Boys een post gedeeld met een bebloede A-Train.

Voor al het andere geweld kijk je alle afleveringen van The Boys op Prime Video.


Bron: Collider

Lees meer over: The Boys, A Train, Jessie Usher, Prime Video

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws