'CSI: Vegas' heeft wel erg slecht nieuws voor de fans

'CSI: Vegas' heeft wel erg slecht nieuws voor fans

Snel zal de serie een flink verlies moeten gaan incasseren.

Mitchell van Vuren, 27 september 2022 09:27

Spijtig nieuws voor kijkers van CSI: Vegas is zojuist binnengekomen: de acteurs William Petersen en Jorja Fox, die de agenten Gil Grissom en Sara Sidle spelen, zullen allebei de serie gaan verlaten. Voor slechts één seizoen keerden zij terug als de twee bekende personages.
De terugkeer van Grissom en Sidle was een belangrijke reden voor fans om ook naar deze nieuwste politieserie in Las Vegas te kijken. Nu blijkt helaas dat dit wederzien slechts bedoeld was voor het eerste seizoen.

Peterson had enkel een contract getekend voor tien afleveringen in het eerste seizoen. Fox besloot vervolgens ook te stoppen, aangezien ze het niet over haar hart kon verkrijgen om het bekende duo na vele jaren te scheiden.De toekomst van CSI: Vegas
In seizoen 2 zal veteraan Marg Helgenberger terugkeren in de serie, wat hopelijk het verlies van twee andere agenten goed zal kunnen maken. Peterson zal nog steeds functioneren als uitvoerend producent.

Het nieuwe seizoen van CSI zal deze donderdag aftrappen op CBS met een bijzondere aflevering. Het zal draaien om de moord op een dominatrix, die wordt gevonden in de buurt van haar geheime sekskelder.


Bron: Comic Book

Lees meer over: csi vegas, William Petersen, Jorja Fox, Gil Grissom, Sara Sidle, cbs

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws