search
Geen 'winter' in 'House of the Dragon' maar wel oorlog
Series / Nieuws

Geen 'winter' in 'House of the Dragon' maar wel oorlog

Vooral de zesde aflevering is een belangrijk keerpunt voor de razend populaire serie...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De zesde aflevering is een razend belangrijke voor de serie House of the Dragon. Dit niet alleen omwille van de sprong in de tijd die wordt gemaakt, maar ook omdat ze ons heel wat meer vertelt over wat er nog staat aan te komen.

De sprong in de tijd van 10 jaar die wordt gemaakt in de zesde aflevering heeft ervoor gezorgd dat er verschillende veranderingen merkbaar zijn in de reeks. Niet alleen zijn de personages uiteraard 10 jaar ouder geworden, daarnaast is het eveneens zo dat er een aantal kinderen zijn geïntroduceerd die in de toekomst een zeer belangrijke rol in de verhaallijn zullen vertolken.

Oorlog
Eerder hadden showrunner Miguel Sapochnik en schrijver Ryan J. Condal reeds gehint naar de introductie van een compleet nieuwe generatie kinderen. Voor deze kinderen geldt dat ze zich op moeten maken voor een duistere toekomst waarin ook oorlog een belangrijke rol zal spelen.

"Voor deze kinderen geldt dat ze de deelnemers zullen zijn van de oorlog die uit zal breken. Er bestaat heel wat drama binnen de verschillende families die de kijker nog zal ontdekken."

Dat er nog heel wat actie staat aan te komen in de komende House of the Dragon afleveringen mag alvast duidelijk zijn.

Aanbevolen artikelen