Deze toffe personages ga je zien in spin-off 'The Witcher'!

Deze personages zie je in spin-off 'The Witcher'

De spraakmakende spin-off belooft een nieuw hoofdstuk in te luiden van het universum van 'The Witcher'!

Mitchell van Vuren, 28 september 2022 12:37

Op 25 december zal pas de spin-off van The Witcher uitkomen bij Netflix, maar dat weerhoudt de makers er niet van om alvast veel sappige informatie te delen! Onlangs kwamen er nieuwe foto's van The Witcher: Blood Origin online, evenals nieuwe details over de personages in de hoofdrollen.
In de serie zal onderzocht worden hoe de eerste Witcher de wereld in is gekomen, maar ook hoe de verschillende rijken van mensen, elfen en monsters werden samengevoegd in de Conjunction of Spheres. Dit zal worden verteld vanuit het oogpunt van drie nieuwe helden: Élie, Fjall en Scian.

Bekijk hieronder de nieuwe foto's van de cast!


Dit worden de personages!
Sophia Brown zal Élie gaan vertolken, ook wel The Lark genoemd. Als voormalig lid van de Elfenkoninginnenwacht heeft ze veel in haar mars, maar is ze nu met pensioen als rondreizende muzikant.

Brown: "Ik vond het leuk dat, ook al werd er veel gevochten en was er veel hardheid in het personage, ik een zachtheid in haar heb kunnen brengen die cruciaal is voor de hele wereld, voor haarzelf en voor de mensen met wie ze omgaat. Ik wilde niet dat een vrouw, die hard en zelfvoorzienend is, alleen maar als koud zou worden gezien."

Fjall wordt gespeeld door Laurence O'Fuarain en is tevens een elf, maar wel van een andere clan dan Élie. In het begin van de serie is te zien hoe Fjall door zijn eigen volk wordt verbannen.

O'Fuarain: "Hij heeft in de strijd een geliefde verloren die hij probeerde te beschermen, en daar kan hij gewoon niet overheen komen. Het vreet hem van binnen ontzettend op. Hij kan geen vrede sluiten met zichzelf of de wereld om hem heen."

Michelle Yeoh, bekend van de recente hit Everything Everywhere All At Once, neemt de rol van Scian op zich, een legendarische elvenkrijger die door de Raven werd geadopteerd nadat de Dog Clan haar oorspronkelijke stam, de Ghost Clan, had aangevallen. Ze leerde Élie uiteindelijk alles wat ze weet over zwaardvechten.

Yeoh: "Haar huidige leven is haar eigen keuze, want dit is hoe ze rust vindt - ze communiceert met haar voorouders om te ontdekken wat de toekomst zal brengen. Ze is erg spiritueel."

Vanaf 25 december is de serie te vinden bij Netflix.

Bron: Super Hero Hype

Lees meer over: the witcher, the witcher blood origin, michelle yeoh, netflix

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws