Komen er MCU-cameos in Marvel-special 'Werewolf by Night'?

'Werewolf by Night'-regisseur over MCU-cameos

Filmnieuws - De regisseur spreekt uitvoerig over de relatie van de serie tot de MCU en mogelijke cameos.

Mitchell van Vuren, 28 september 2022 13:13

Met zijn eerste horrorfilm belooft Marvel een flinke bom te laten vallen voor aankomende halloween met Werewolf by Night. De television special wordt nu al geprezen door critici met toegang tot vroege screeners, en veel fans kijken reikhalzend uit naar de grote verrassing. Regisseur Michael Giacchino deelde laatst meer details.
Een terugkerend compliment van critici was het feit dat Werewolf by Night een op zichzelf staand verhaal is. Voor Marvel Studios is dat ondertussen een unicum geworden, aangezien de meeste films en series barstensvol verwijzingen naar elkaar zitten. Ook lijkt een Marvel-film haast niet compleet tegenwoordig zonder een handjevol cameos.

Werewolf by Night heeft dus een volledig eigen pad gekozen. Tijdens een interview met Comic Book vertelde Michael Giacchino over de moeilijke keuze om geen cameos toe te voegen aan Marvel's eerste Special Presentation.

De verdediging van regisseur Giacchino
Giacchino vertelde: ""[Cameo's] kwamen nooit echt ter sprake. Ik bedoel, we hadden het een beetje over Blade, maar uiteindelijk was het zo van: 'Ik heb dit altijd geschreven als een soort aflevering van 'The Twilight Zone', dus weet je, laten we het binnen de perken houden.'"

Hij vervolgde: "Dit is één nacht uit het leven van Jack en Elsa, en laten we gewoon kijken hoe dat is… Maar voor nu, wilde ik gewoon het verhaal vertellen van één nacht in het leven van deze personages. Hopelijk is het iets waar je gewoon kan binnenvallen zonder iets anders gezien te hebben, om gewoon te genieten van wat het is."

Werewolf by Night komt op 7 oktober uit op Disney+.


Bron: Comic Book

Lees meer over: werewolf by night, mcu, marvel, Michael Giacchino

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws