search
Eerste details Berlin-spinoff van 'La Casa de Papel' bekend
Series / Nieuws

Eerste details Berlin-spinoff van 'La Casa de Papel' bekend

Fans kunnen zich alvast gaan verheugen op deze prequel over een bekend personage.

Na het daverende succes van La Casa de Papel is er nu een prequel in aantocht, genaamd Berlin. In een cast-announcement heeft Netflix nu ook bekend gemaakt wie er naast Pedro Alonso's titelpersonage in de serie te zien zullen zijn.


La Casa de Papel was eerst alleen te zien op een Spaanse tv-zender, maar werd nadat Netflix de serie overnam één van de grootste successen voor de streamingdienst. Gezien de populariteit van de serie, was het een logische volgende stap om de serie verder uit te breiden. Eerder dit jaar verscheen de reboot Money Heist: Korea - Joint Economic Area al op Netflix en ook Berlin is dus in aantocht.

Wat kunnen we verwachten van Berlin?
De prequel zal gaan over een personage dat al bekend is uit de originele serie. Berlin, gespeeld door Pedro Alonso, was een van de genieën achter allebei de overvallen die met zijn immorele methodes vaak voor frictie zorgde in de groep. In de serie zal gefocust worden op de overvallen die hij pleegde voor hij bij het team kwam.

Voordat de serie begint met de productie, is de cast aangekondigd. Het nieuwe team van Berlin bestaat uit: Michelle Jenner als technisch genie Keila, Tristán Ulloa als professor en Berlins adviseur Damián, Begoña Vargas als de onvoorspelbare Cameron, Julio Peña Fernández als de loyale Roi en Joel Sánchez als de stoere Bruce.

Veel nieuwe gezichten
De meeste van deze namen zijn nog niet bekend buiten Spanje. Fernández zou je echter al kunnen kennen uit de Netflix-film Through My Window en Ulloa was al eerder te zien in Narcos en Terminator: Dark Fate.

Berlin zal te zien zijn op Netflix, wanneer precies is nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen