Deze series zie je in oktober op Prime Video

Deze series zie je in oktober op Prime Video

Prime Video voegt een hele rits nieuwe series toe in oktober, dit zijn de nieuwe titels.

Jim Pedd, 30 september 2022 10:59

Vandaag zetten we de nieuwe series op een rij die je kan verwachten op Prime Video in oktober. Heel veel is er niet aangekondigd, maar het zijn wel interessante series.
VANAF 7 OKTOBER
TIME: Eric is een politieagent die zijn mensen probeert te beschermen. Maar als een van zijn meest gevaarlijke gevangenen zijn zwaktes ontdekt, moet hij kiezen tussen het beschermen van zijn familie, of zijn principes.

VANAF 14 OKTOBER
KILLER CAMP:
In het door Mediawan's Skyhigh TV geproduceerde format, zullen 11 bekende influencers uit Nederland inchecken in het Amerikaanse "Camp Pleasant" uit de jaren '80. Echter, één van hen beraamt een moorddadig plan, waardoor alle deelnemers, in een strategisch kat-en-muisspel moeten vechten voor hun leven. Terwijl iedereen strijd om de "moordenaar" onder hen te ontmaskeren voor een deel van de geldprijs van 20.000 euro. Overdag moeten de kampeerders zich een weg banen door een reeks hilarische uitdagingen, terwijl de "moordenaar" probeert hun inspanningen te saboteren en daarbij andere spelers in het proces mee trekt. Zodra de duisternis valt, wordt iedere nacht een ongelukkige kampeerder op de meest gruwelijke en originele retro-achtige wijze uitgekozen en "vermoord", waardoor de aanspraak op de geldprijs wordt verspeeld!

VANAF 21 OKTOBER
THE PERIPHERAL: The Peripheral draait om Flynne Fisher (Moretz), een vrouw die de brokstukken van haar gebroken familie bij elkaar probeert te houden in een vergeten uithoek van Amerika. Flynne is slim, ambitieus en gedoemd te mislukken. Ze heeft geen toekomst, totdat de toekomst haar komt halen. The Peripheral is een van meesterverteller William Gibsons oogverblindende, hallucinerende blik op het lot van de mensheid en daar voorbij.

VANAF 28 OKTOBER
THE DEVIL'S HOUR: De serie volgt het verhaal van Lucy, gespeeld door Jessica Raine, die elke nacht wordt gewekt door angstaanjagende visioenen om precies 3.33 uur: het uur van de duivel. Haar achtjarige zoon is teruggetrokken en emotieloos. Haar moeder spreekt tegen lege stoelen. Haar huis wordt achtervolgd door de echo's van een leven dat niet het hare is. Wanneer Lucy's naam op onverklaarbare wijze in verband wordt gebracht met een reeks brute moorden in de omgeving, komen de antwoorden die haar al die jaren zijn ontgaan eindelijk in beeld. Peter Capaldi speelt een teruggetrokken zwerver, gedreven door een moorddadige obsessie. Hij wordt het voornaamste doelwit van een klopjacht van de politie onder leiding van de meelevende detective Ravi Dhillon, gespeeld door Nikesh Patel.

Lees meer over: Prime Video, maand, preview

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws