Kevin Costner met ‘Yellowstone’ terug in spannend nieuw seizoen

Kevin Costner in nieuw seizoen ‘Yellowstone’

Fans van de show kunnen nu alvast genieten van de nieuwe beelden.

Glenn Walsh, 30 september 2022 06:00

De Amerikaanse dramaserie Yellowstone is terug met een nieuw seizoen. Het verhaal over de familie Dutton en hun ranch Yellowstone in Montana belooft weer bol te staan van verwikkelingen in de familie, conflicten met het indianenreservaat en aasgieren van projectontwikkelaars. Paramount Network komt nu met de nieuwe officiële trailer.
In de nieuwe beelden zien we John Dutton, die gespeeld wordt door steracteur Kevin Costner (Dances with Wolves, Man of Steel, die als gouverneur van Montana wordt ingezworen. Daarnaast wordt de chaos, weerstand en strijd weergeven waar de serie zo om bekend staat.

Langzaam op gang
De serie is geproduceerd door MTV Entertainment en 101 Studios. Bij de première van seizoen één wist de serie redelijk wat kijkers te trekken maar bij elk seizoen werd de serie steeds meer populair. De eerste aflevering van het afgelopen seizoen was de meest bekeken aflevering van Paramount Network. Er keken meer dan 14 miljoen mensen naar.

De Emmy-genomineerde serie is aanstaande en het zal niet lang meer duren voordat het te bekijken is. In een eerder bericht werd al bekend gemaakt dat Paramount Network met een eerste teaser kwam. Inmiddels is er meer te zien van de familie Dutton in Yellowstone in de laatste trailer.

Seizoen vijf zal op zondag 13 november in première gaan op Paramount Network.

Bron: IndieWire

Lees meer over: Kevin Costner, Yellowstone, Paramount Network, Paramount

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws