search

Ons nieuws van vrijdag 30 september 2022

Recensie Netflix-serie 'Eat the Rich: The GameStop Saga'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Eat the Rich: The GameStop Saga'

Deze documentaire over de short queeze van GameStop biedt veel memes maar weinig meer dan dat.

Regie: Theo Love | Aantal afleveringen: 3 | Speelduur: 29-41 minuten | Jaar: 2022

Netflix heeft het genre van de internetdocumentaire geperfectioneerd. Intens belichte interviews, overdadig stockmateriaal en abrupte memes wisselen elkaar razendsnel af om een moeilijk internetfenomeen op een boeiende wijze over te brengen. De Reddit-hype rondom de aandelenkoers van GameStop is nu aan de beurt, maar de documentaireserie Eat the Rich: The GameStop Saga weet deze hype maar lastig levend te houden.

Het bedrijf GameStop, een doorverkoper van tweedehands videospellen, stond in januari 2021 op het punt van omvallen. Zoals gebruikelijk bij de Amerikaanse financiële markt sprongen meerdere hedgefondsen op het stervende bedrijf om er nog een slaatje uit te slaan. Dat deden ze door 'shortselling', oftewel erop inzetten dat de aandelenkoers van het bedrijf omlaag zou gaan. Daar dacht het publiek van Reddit anders over, waarmee de volstrekt ongefundeerde en vernietigende opmars van GameStop begon.

Via vele internetfora werden tienduizenden kleine investeerders gemobiliseerd om zich te verzetten tegen de 'grote jongens' van Wall Street. Ze kochten, tegen alle logica in, massaal aandelen van het wankelende bedrijf en dreven zo de aandelenkoers omhoog. Daarmee werden de hedgefondsen die aan het shortsellen waren in de tang genomen, wat ook wel een 'short squeeze' wordt genoemd. Miljoenen werden verloren door de grote fondsen, terwijl de aandelen van de kleine investeerders soms in waarde vertienvoudigden.

Het internet vierde feest, en Reddit zou Reddit niet zijn als dat niet gepaard zou gaan met een orkaan van memes over het verslaan van Wall Street als een moderne variant van David tegen Goliath. Veel van de meest geraffineerde memes komen in de miniserie langs om de kijker scherp te houden tijdens de uitleg van ingewikkelde markttermen en -ontwikkelingen. Ook belangrijke namen uit de financiële sector, zoals ex-investeerders en professoren, passeren de revue om met een beetje gezag te vertellen hoe absurd de gekte rondom GameStop was.

Om het sentiment rondom de GameStop-hype toe te lichten komen ook de Redditors zelf aan het woord, waaronder enkele komische figuren om de toon licht houden. Deze bonte verzameling van mensen buigt zich over het GameStop-fenomeen, dat volgens sommigen een reëel gevaar voor het hele Amerikaans bankwezen was en volgens anderen het beste dat de markt ooit is overkomen. Het narratief dat de gewone Amerikaanse burger Wall Street kon terugpakken werd gretig aangegrepen door het brede publiek en de media, maar dit verhaaltje verhult dat voor elke betrokken partij hebzucht de grootste beweegreden was om mee te doen.

Eat the Rich: The GameStop Saga probeert zo goed mogelijk aan te tonen wat er gebeurt als een meme-oorlog dusdanige proporties aanneemt dat hij een markt omver kan werpen, maar moet zelf ook veel meme-kruit verschieten om de droge stof behapbaar en boeiend te houden. Als een goedkope versie van The Big Short doen de makers erg hun best om met een geinige stijl alles op een engagerende manier te verklaren, maar helaas slagen ze er niet in om het tempo erin te houden.

Net als de aandelenkoers willen de makers omhoog, omhoog, omhoog, maar kelderen ze helaas al gauw door hun eigen ambitieuze doelen. Vaak verzandt het verhaal in een eindeloze reeks markttermen en een overvloed aan commentaar. Het doet de kijker eraan twijfelen of een snel Wikipedia-bezoek niet een makkelijkere manier was geweest om meer te weten te komen over het onderwerp. Het GameStop-fenomeen is lastig in zijn totaliteit te verklaren en van die complexiteit is deze drukke documentaireserie een geschikte getuige.

★★☆☆☆

Eat the Rich: The GameStop Saga is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Morgan Freeman en Kevin Costner werken samen aan epische serie
Series / Nieuws

Morgan Freeman en Kevin Costner werken samen aan epische serie

De twee waren in de jaren '90 samen te zien in Robin Hood: Prince of Thieves.

Kevin Costners Territory Pictures werkt samen met Morgan Freeman en Lori McCreary's Revelations Entertainment aan een zes-delige spionage-dramaserie die zich ten tijde van de Amerikaanse Burgeroorlog afspeelt.

The Gray House wordt gemaakt voor Paramount Global en vertelt het verhaal van drie vrouwen die volgens generaal Ulysses S. Grant het Noorden hielpen om de Burgeroorlog te winnen. Samen vormden zijn de eerste vrouwelijke spionnenorganisatie.

Echte helden
Het drietal wist te infiltreren in de hoogste regionen van de Confederate High Command en zij riskeerden hun levens om de oorlog te winnen en zo de Amerikaanse democratie overeind te houden.

Leslie Greiff, Darrell Fetty en John Sayles schreven samen het script. Roland Joffe (The Killing Fields, The Mission) zal regisseren. Costner en Freeman produceren. De twee kennen elkaar al sinds ze ruim 30 jaar geleden samen in de film Robin Hood: Prince of Thieves speelden.

De opnames van The Gray House beginnen in het voorjaar van 2023.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nog steeds goede hoop voor 'Hannibal' seizoen 4
Series / Nieuws

Nog steeds goede hoop voor 'Hannibal' seizoen 4

Hoofdrolspelers Hugh Dancy en Mads Mikkelsen willen nog steeds dat er een nieuw seizoen komt.

Hannibal-hoofdrolspelers Mads Mikkelsen hebben nog steeds trek in een vierde seizoen van de serie. De oorspronkelijke drie seizoenen werden eerder gemaakt door NBC en kwamen in 2015 ten einde. Ondanks een trouwe schare fans, zag het netwerk namelijk af van verdere seizoenen.

In de jaren erna hebben de 'Fannibals' zich doorlopend laten horen, en het lijkt erop dat een vierde seizoen toch écht nog wel eens zou kunnen gaan gebeuren. Zeker als je weet dat de eerste drie seizoenen toen ze op Netflix en Amazon stonden erg goed werden (her)bekeken.

Hannibal gebruikte Thomas Harris' boek Red Dragon als basis. De serie liet het leven van de titulaire kannibaal zien vooraf aan de gebeurtenissen uit The Silence of the Lambs. Centraal stond de complexe relatie tussen Hannibal en FBI-profiler Will Graham.

De serie werd geprezen om de manier waarop LHBTI-personages in beeld werden gebracht, en onderscheidde zich daarmee van andere horrorfilms en -series.

Nog steeds hoop
Bedenker Bryan Fuller sprak onlangs met Screen Realm en liet weten of een vierde seizoen van Hannibal nog steeds mogelijk is. Aldus Fuller:

"We staan allemaal in de startblokken. Ik spreek regelmatig met Mads Mikkelsen en Hugh Dancy, en zij willen beiden dolgraag terugkeren. En het gaat niet alleen over moordlustige mannen, maar ook vrouwen. Katherine Isabelle en Carolina Dhavernas zouden net zo'n groot onderdeel vormen van seizoen 4 als Hannibal en Will. Dus hopelijk krijgen we de kans om het te maken. We hebben de hoop nog niet opgegeven."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gave onthullingen over 'American Horror Story' seizoen 11
Series / Nieuws

Gave onthullingen over 'American Horror Story' seizoen 11

Aan de eerste poster te zien staat ons weer een compleet gestoord seizoen te wachten!

FX heeft een paar opvallende onthullingen gedaan over het alweer elfde seizoen van American Horror Story. Lees hieronder wat we te weten zijn gekomen over de toekomst van de anthology-serie.

Niet alleen is bekend geworden dat de eerste twee afleveringen van American Horror Story: New York City op 19 oktober a.s. beschikbaar worden gesteld, maar ook is er een luguber stuk artwork onthuld. Deze afbeelding kun je hieronder bekijken!

Wat een cast
De bevestigde cast van American Horror Story: New York City bestaat uit terugkerende namen als Billie Lourd, Zachary Quinto, Leslie Grossman, Patty LuPone, Rebecca Dayan, Nico Greetham, Isaac Powell, Sandra Bernhard en Denis O'Hare

Nieuwkomers zijn Charlie Carver en Joe Mantello. Details over het verhaal worden geheimgehouden, maar over drie weken we dus een stuk meer.

Ryan Murphy, Brad Falchuk, Alexis Martin Woodall, John J. Gray, Manny Coto, Jennifer Salt en Our Lady J dienen als uitvoerend producenten van American Horror Story: New York City.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 3 gloednieuwe films worden goed ontvangen bij Netflix en Apple
Films / Featured

Deze 3 gloednieuwe films worden goed ontvangen bij Netflix en Apple

Een escalerende Parijse rel, een ode aan een filmlegende en een moeder in de rol van actieheld.

Netflix en Apple TV+ scoren behoorlijk met deze drie gloednieuwe films, die afgelopen week werden gepubliceerd. De recensenten van FilmTotaal waren er bijzonder erg over te spreken - lees hieronder of je het met hun mening eens bent!

Athena | Netflix | Kijk nu!
Recensent Arjan Welles vindt de machtsstrijd tussen de Parijse politie en jongeren tijdens een escalerende rel goed en overtuigend in beeld gebracht. Dit leverde de film 4 sterren op.

Welles vertelt: "'Athena' is veel en dikwijls overweldigend, maar door de exacte omstandigheden van de geweldescalatie in het vage te laten ligt alle aandacht bij de personages en hun onderlinge band. Knap werk dat eigenlijk in de bioscoop hoort.

Lees de rest van de recensie.

Sidney | Apple TV+ | Kijk nu!
Het levensverhaal van Sidney Poitier, ook wel gezien als de eerste zwarte filmster van Hollywood, wordt volgens recensent Mitchell van Vuren aangrijpend verteld. Vandaar dat de film 4 sterren kreeg van hem.

Hij zet uiteen: "Zijn naam klinkt vandaag de dag niet meer zo vaak, maar de documentaire 'Sidney' laat wederom zien waarom Sidney Poitier Hollywood op zijn grondvesten heeft doen schudden. Voor veel mensen was hij dé eerste zwarte ster op het grote scherm en daarmee speelde hij een grote rol in de emancipatie van de zwarte bevolking in de naoorlogse, racistische Verenigde Staten."

Lees de rest van de recensie.

Lou | Netflix | Kijk nu!
Terrence Shea waardeert dat Allison Janney zich in de film eindelijk kan bewijzen als heldhaftige actieheld, paraat om haar dochter te redden. De film kreeg van hem 3 sterren.

Hij stelt: "Op de wending na is 'Lou' het type rechtlijnige actiefilm uit de jaren tachtig. Er is één specifieke situatie gaande en daar blijven we bij tot deze op een of andere manier tot een einde komt. Met natuurlijk het verschil dat de hoofdrol niet is weggelegd voor een vent met brede armen en kaak (en mogelijk een spraakgebrek), maar twee dames die hun vrouwtje staan."

Lees de rest van de recensie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Groot afscheid in 'Law & Order' aanstaande
Series / Nieuws

Groot afscheid in 'Law & Order' aanstaande

Met het verlies van dit personage zal de serie niet meer hetzelfde zijn.

De laatste aflevering van Law & Order: SVU bevatte meerdere ingrijpende ontwikkelingen, die de hele toekomst van de serie in de war gooien. Actrice Kelli Giddish lijkt namelijk op het punt te staan om te verdwijnen.

In de eerste aflevering van de serie wordt Amanda Rollins neergeschoten terwijl ze een getuige beschermt. In de tweede aflevering van het seizoen kan ze gelukkig weer aan het werk, maar ze moet nog steeds zien te verwerken wat er is gebeurd.

Olivia Benson sprak erna met Rollins, en zij begon zich open te stellen over wat er was gebeurd en wat ze sindsdien voelt. Voor de kijker is het al langzaam zichtbaar aan het worden hoe de serie de basis aan het leggen is voor haar vertrek uit Law & Order.

Wat Amanda Rollins achterlaat
Tijdens haar gesprek met Benson herinnert Rollins zich de gebeurtenissen van de schietpartij. Ze zei: "Ik hoorde schoten en we zochten dekking. Ik zei haar te blijven liggen. We hielden goed stand… Ik stond op om dekking te zoeken en toen voelde ik de klap. Ik kon niet ademen, en ik wist niet waar ze was. Het deed me denken aan mijn dochter. Om haar te verliezen."

Hoelang Rollins nog in dienst blijft is onduidelijk. Maar dat het niet lang meer is, lijkt helaas een zekerheid te worden voor Law & Order-kijkers.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze aangekondigde Marvel-serie op Disney+ wordt toch een film!
Films / Nieuws

Deze aangekondigde Marvel-serie op Disney+ wordt toch een film!

De serie mag flink wat gaan schrappen in het script, maar het zal hopelijk een veel sterker verhaal opleveren!

Marvel Studios heeft flink zitten sjoemelen met het Armor Wars-project. De status van het project is van een serie naar een speelfilm gegaan, die in de bioscoop zal gaan uitkomen.

Dit zorgt waarschijnlijk voor fikse vertraging binnen het project, aangezien men weer mag gaan sleutelen aan het script. Maar bronnen vertellen dat de studio vastbesloten is om het verhaal zo goed mogelijk te vertellen, en dat daar een speelfilm beter bij past. Dat Armor Wars gaat gebeuren, lijkt vast te staan.

Een radicale verandering is nu wel dat de film niet langer enkel zal verschijnen op Disney+, maar dat de film nu, net als alle andere Marvel-films, een bioscooprelease zal gaan krijgen.



De inhoud van de speelfilm
Don Cheadle, die zijn oude rol als Colonel James "Rhodey" Rhodes weer op zich neemt, blijft aangesteld als hoofdrolspeler.

Er is weinig bekend over het plot van Armor Wars, hoewel Kevin Feige op Disney's D23 Expo deze maand zich er wel over uitsprak. De film komt eraan, alleen wel met een andere vorm en een hoop vertraging.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 7 series op Netflix, HBO Max, Disney+ en Prime Video wil je niet missen in oktober
Series / Featured

Deze 7 series op Netflix, HBO Max, Disney+ en Prime Video wil je niet missen in oktober

Het wordt nog een behoorlijk drukke maand vol hele toffe nieuwe series als we dit zo zien.

Elke maand blikken we vooruit: wat zijn nou DE series die je in elk geval niet wil missen? Deze maand hebben we series van alle grote streamingdiensten van 't moment in onze voorselectie: Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video.

VANAF 3 OKTOBER OP DISNEY+
THE WALKING DEAD (seizoen 11C): In het laatste seizoen vindt Daryl Maggie en onze helden tijdens een moeilijke missie met Negan om de geheimzinnige Reapers te confronteren. Ondertussen moet Eugenes groep zich aanpassen aan de Commonwealth om hulp te krijgen voor Alexandria.

VANAF 7 OKTOBER OP NETFLIX
Derry Girls (seizoen 3): In het politiek onrustige Noord-Ierland van de jaren 90 staan vijf scholieren voor de uitdagingen waarmee tieners overal ter wereld worden geconfronteerd.

VANAF 21 OKTOBER OP PRIME VIDEO
THE PERIPHERAL: The Peripheral draait om Flynne Fisher (Moretz), een vrouw die de brokstukken van haar gebroken familie bij elkaar probeert te houden in een vergeten uithoek van Amerika. Flynne is slim, ambitieus en gedoemd te mislukken. Ze heeft geen toekomst, totdat de toekomst haar komt halen. The Peripheral is een van meesterverteller William Gibsons oogverblindende, hallucinerende blik op het lot van de mensheid en daar voorbij.

VANAF 21 OKTOBER OP NETFLIX
Barbarians II: Een Romeinse officier moet kiezen tussen het machtige rijk waarin hij is opgegroeid en zijn eigen volksstam. Zijn tweestrijd leidt tot een episch historisch conflict.

VANAF 24 OKTOBER OP NETFLIX
Guillermo Del Toro's Cabinet of Curiosities: Bizarre nachtmerries ontvouwen zich in acht angstaanjagende verhalen in deze visueel verbluffende, huiveringwekkende horrorcollectie, samengesteld door Guillermo del Toro.

VANAF 31 OKTOBER OP HBO MAX
The White Lotus (seizoen 2): De personages gaan naar een luxehotel, waar ze absurde situaties meemaken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO Max lanceert deze 13 series in oktober
Series / Featured

HBO Max lanceert deze 13 series in oktober

We zetten het nieuwe aanbod van HBO Max allemaal voor je op een rij.

Elke maand zetten we het komende nieuwe aanbod op de grootste streamingdiensten van dit moment op een rij. Vandaag is het nieuwe aanbod van HBO Max in oktober aan de beurt. We duiken er meteen in!

De highlight van de maand is zonder twijfel het tweede seizoen van The White Lotus, dat zich nu afspeelt in het Italiaanse Sicilië. Ook interessant: Avenue 5 waarvan het tweede seizoen verschijnt en natuurlijk alle seizoenen van de hitserie The Killing. Andere toffe titels zijn onder meer het derde seizoen van de Batman-serie Pennyworth en de show The Fall.

VANAF 1 OKTOBER
The Cleaning Lady (seizoen 2)

Stargirl (seizoen 3)

The Killing (seizoen 1-3)

VANAF 6 OKTOBER
The Fall (seizoen 1-3)

Pennyworth: The Origin of Batman's Butler (seizoen 3)

VANAF 11 OKTOBER
Avenue 5 (seizoen 2)

VANAF 12 OKTOBER
All American (seizoen 5)

All American: Homecoming (seizoen 2)

VANAF 18 OKTOBER
The Vow (deel 2)

VANAF 19 OKTOBER
Selena + Chef (seizoen 4)

VANAF 27 OKTOBER
Legendary (seizoen 3)

VANAF 28 OKTOBER
Garcia

VANAF 31 OKTOBER
The White Lotus (seizoen 2)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dramatische high schoolserie knalt Netflix Top 10 in
Series / Netflix Kijktip

Dramatische high schoolserie knalt Netflix Top 10 in

De remake van een klassieke high schoolserie wordt door Netflix Nederland gulzig ontvangen.

Met de remake van Heartbreak High lijkt Netflix weer een hit te pakken te hebben. Origineel werd de serie over al het drama op een Australische middelbare school uitgezonden vanaf 1994 en kwamen er zeven seizoenen uit. Ook de nieuwe variant uit 2022 belooft een sterke start te maken.

De originele serie verhaalt over de levens van de leerlingen en docenten van Hartley High, gelegen in een multiculturele wijk in Sydney. Oorspronkelijk was de serie uit 1994 een spin-off van de Australische film The Heartbreak Kid uit 1993.

Netflix maakte een remake van de populaire serie en zette die halverwege september online. In de serie speelt een volledig nieuwe cast, met nog enkele bekende gezichten uit de originele serie als knipoog naar het verleden. De personages uit de serie kregen een flinke update om aan te slaan in 2022, en lijkt daar nu in geslaagd te zijn!

In de Netflix Top 10
De serie schopte het deze week tot in de Netflix Top 10 van Nederland, waarvan het eerste seizoen nu op plek 9 staat. Ook in de internationale Top 10 is de serie te vinden, met meer dan 19 miljoen kijkuren op de teller.

Bekijk de serie snel bij Netflix, of bekijk de trailer hieronder!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze series zie je in oktober op Prime Video
Series / Featured

Deze series zie je in oktober op Prime Video

Prime Video voegt een hele rits nieuwe series toe in oktober, dit zijn de nieuwe titels.

Vandaag zetten we de nieuwe series op een rij die je kan verwachten op Prime Video in oktober. Heel veel is er niet aangekondigd, maar het zijn wel interessante series.

VANAF 7 OKTOBER
TIME: Eric is een politieagent die zijn mensen probeert te beschermen. Maar als een van zijn meest gevaarlijke gevangenen zijn zwaktes ontdekt, moet hij kiezen tussen het beschermen van zijn familie, of zijn principes.

VANAF 14 OKTOBER
KILLER CAMP:
In het door Mediawan's Skyhigh TV geproduceerde format, zullen 11 bekende influencers uit Nederland inchecken in het Amerikaanse "Camp Pleasant" uit de jaren '80. Echter, één van hen beraamt een moorddadig plan, waardoor alle deelnemers, in een strategisch kat-en-muisspel moeten vechten voor hun leven. Terwijl iedereen strijd om de "moordenaar" onder hen te ontmaskeren voor een deel van de geldprijs van 20.000 euro. Overdag moeten de kampeerders zich een weg banen door een reeks hilarische uitdagingen, terwijl de "moordenaar" probeert hun inspanningen te saboteren en daarbij andere spelers in het proces mee trekt. Zodra de duisternis valt, wordt iedere nacht een ongelukkige kampeerder op de meest gruwelijke en originele retro-achtige wijze uitgekozen en "vermoord", waardoor de aanspraak op de geldprijs wordt verspeeld!

VANAF 21 OKTOBER
THE PERIPHERAL: The Peripheral draait om Flynne Fisher (Moretz), een vrouw die de brokstukken van haar gebroken familie bij elkaar probeert te houden in een vergeten uithoek van Amerika. Flynne is slim, ambitieus en gedoemd te mislukken. Ze heeft geen toekomst, totdat de toekomst haar komt halen. The Peripheral is een van meesterverteller William Gibsons oogverblindende, hallucinerende blik op het lot van de mensheid en daar voorbij.

VANAF 28 OKTOBER
THE DEVIL'S HOUR: De serie volgt het verhaal van Lucy, gespeeld door Jessica Raine, die elke nacht wordt gewekt door angstaanjagende visioenen om precies 3.33 uur: het uur van de duivel. Haar achtjarige zoon is teruggetrokken en emotieloos. Haar moeder spreekt tegen lege stoelen. Haar huis wordt achtervolgd door de echo's van een leven dat niet het hare is. Wanneer Lucy's naam op onverklaarbare wijze in verband wordt gebracht met een reeks brute moorden in de omgeving, komen de antwoorden die haar al die jaren zijn ontgaan eindelijk in beeld. Peter Capaldi speelt een teruggetrokken zwerver, gedreven door een moorddadige obsessie. Hij wordt het voornaamste doelwit van een klopjacht van de politie onder leiding van de meelevende detective Ravi Dhillon, gespeeld door Nikesh Patel.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kevin Costner met 'Yellowstone' terug in spannend nieuw seizoen
Series / Nieuws

Kevin Costner met 'Yellowstone' terug in spannend nieuw seizoen

Fans van de show kunnen nu alvast genieten van de nieuwe beelden.

De Amerikaanse dramaserie Yellowstone is terug met een nieuw seizoen. Het verhaal over de familie Dutton en hun ranch Yellowstone in Montana belooft weer bol te staan van verwikkelingen in de familie, conflicten met het indianenreservaat en aasgieren van projectontwikkelaars. Paramount Network komt nu met de nieuwe officiële trailer.

In de nieuwe beelden zien we John Dutton, die gespeeld wordt door steracteur Kevin Costner (Dances with Wolves, Man of Steel, die als gouverneur van Montana wordt ingezworen. Daarnaast wordt de chaos, weerstand en strijd weergeven waar de serie zo om bekend staat.

Langzaam op gang
De serie is geproduceerd door MTV Entertainment en 101 Studios. Bij de première van seizoen één wist de serie redelijk wat kijkers te trekken maar bij elk seizoen werd de serie steeds meer populair. De eerste aflevering van het afgelopen seizoen was de meest bekeken aflevering van Paramount Network. Er keken meer dan 14 miljoen mensen naar.

De Emmy-genomineerde serie is aanstaande en het zal niet lang meer duren voordat het te bekijken is. In een eerder bericht werd al bekend gemaakt dat Paramount Network met een eerste teaser kwam. Inmiddels is er meer te zien van de familie Dutton in Yellowstone in de laatste trailer.

Seizoen vijf zal op zondag 13 november in première gaan op Paramount Network.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.