Deze 7 series op Netflix, HBO Max, Disney+ en Prime Video wil je niet missen in oktober

Deze 7 series wil je niet missen in oktober

Het wordt nog een behoorlijk drukke maand vol hele toffe nieuwe series als we dit zo zien.

Jim Pedd, 30 september 2022 12:52

Elke maand blikken we vooruit: wat zijn nou DE series die je in elk geval niet wil missen? Deze maand hebben we series van alle grote streamingdiensten van 't moment in onze voorselectie: Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video.
VANAF 3 OKTOBER OP DISNEY+
THE WALKING DEAD (seizoen 11C): In het laatste seizoen vindt Daryl Maggie en onze helden tijdens een moeilijke missie met Negan om de geheimzinnige Reapers te confronteren. Ondertussen moet Eugenes groep zich aanpassen aan de Commonwealth om hulp te krijgen voor Alexandria.

VANAF 7 OKTOBER OP NETFLIX
Derry Girls (seizoen 3): In het politiek onrustige Noord-Ierland van de jaren 90 staan vijf scholieren voor de uitdagingen waarmee tieners overal ter wereld worden geconfronteerd.

VANAF 21 OKTOBER OP PRIME VIDEO
THE PERIPHERAL: The Peripheral draait om Flynne Fisher (Moretz), een vrouw die de brokstukken van haar gebroken familie bij elkaar probeert te houden in een vergeten uithoek van Amerika. Flynne is slim, ambitieus en gedoemd te mislukken. Ze heeft geen toekomst, totdat de toekomst haar komt halen. The Peripheral is een van meesterverteller William Gibsons oogverblindende, hallucinerende blik op het lot van de mensheid en daar voorbij.

VANAF 21 OKTOBER OP NETFLIX
Barbarians II: Een Romeinse officier moet kiezen tussen het machtige rijk waarin hij is opgegroeid en zijn eigen volksstam. Zijn tweestrijd leidt tot een episch historisch conflict.

VANAF 24 OKTOBER OP NETFLIX
Guillermo Del Toro's Cabinet of Curiosities: Bizarre nachtmerries ontvouwen zich in acht angstaanjagende verhalen in deze visueel verbluffende, huiveringwekkende horrorcollectie, samengesteld door Guillermo del Toro.

VANAF 31 OKTOBER OP HBO MAX
The White Lotus (seizoen 2): De personages gaan naar een luxehotel, waar ze absurde situaties meemaken.

Lees meer over: Netflix, HBO Max, Disney plus, Prime Video, tips, oktober

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws