Deze aangekondigde Marvel-serie op Disney+ wordt toch een film!

Aangekondigde Marvel-serie wordt toch een film!

Filmnieuws - De serie mag flink wat gaan schrappen in het script, maar het zal hopelijk een veel sterker verhaal opleveren!

Mitchell van Vuren, 30-09-2022 13:32

Marvel Studios heeft flink zitten sjoemelen met het Armor Wars-project. De status van het project is van een serie naar een speelfilm gegaan, die in de bioscoop zal gaan uitkomen.
Dit zorgt waarschijnlijk voor fikse vertraging binnen het project, aangezien men weer mag gaan sleutelen aan het script. Maar bronnen vertellen dat de studio vastbesloten is om het verhaal zo goed mogelijk te vertellen, en dat daar een speelfilm beter bij past. Dat Armor Wars gaat gebeuren, lijkt vast te staan.

Een radicale verandering is nu wel dat de film niet langer enkel zal verschijnen op Disney+, maar dat de film nu, net als alle andere Marvel-films, een bioscooprelease zal gaan krijgen.De inhoud van de speelfilm
Don Cheadle, die zijn oude rol als Colonel James "Rhodey" Rhodes weer op zich neemt, blijft aangesteld als hoofdrolspeler.

Er is weinig bekend over het plot van Armor Wars, hoewel Kevin Feige op Disney's D23 Expo deze maand zich er wel over uitsprak. De film komt eraan, alleen wel met een andere vorm en een hoop vertraging.


Bron: The Hollywood Reporter

Lees meer over: don cheadle, armor wars, mcu, marvel, disney plus

Populair nieuws